|
Emme maniforld hakkında |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
KaBaDaYi
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2017 Saat 13:03 |
Bana arkadaş aracılıgı ile ögrendim kromdan sıfır emme maniforl 250 lira yapacaklarını söylediler hani mantıklı olan bunu yaptırp almam gibi geliyor ama bilgim hiç yok işte
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok bilgim yok ama sonradan yapılan krom manifolttan çıkma bulursunuz hocam sahihibinden gibi sitelere bakın
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
KaBaDaYi
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba! Arkadaşlar. 206 1.4 benzin lpg 2006 model aracım haralet yapmıştı motor yenilemeden çıktı bir nevi herşey yenilendi şuan tekrar arabaya yerleştiriliyor bir sorunum emme maniforld ile alakalı orj cok pahalı ital olanda pahalı ve kimse almamı tavsiye etmiyor çıkma bulamadım bir arkadasım kromdan yeniden yapabilecegini söyledi sizce kromdan yapılan orj ne farkı var saglıklı mı aracın gidişi yakıt tüketimi ile bir etkisi var mı bana soylenen aynısının kromdan olanı yapılacak konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |