|
206 JANT BOYAMAK YARDIM ... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ilkay
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2017 Saat 02:57 |
Teşekkürler vermiş oldunuz bilgiler için yaptıktan sonra resim atıcam nasıl olmuş hep beraber karar veririz
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Anladığım kadarıyla uygulama konusunda zaten bilginiz var o yüzden bu konuya girmiyorum,renk olarak zevk yine sizin ama biranlık göze gelen şeyleri yaparken iki kez düşünmek gerekir.Ben orjinal jant rengi gümüş gri yada gun metal tarzı koyu füme tonlarında bir renk tavsiye ederim.Malzeme olarakta ısıya vs. dayanıklı sırf jant boyamak için spreyler satılıyor piyasada böyle birşey yada alternatif ürünler kullanılabilir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
İlk önce taş yaralarını macun ile düzeltin ve ardındanda kuru zımpara yapın. Astar atıp sulu zımpara yaptıktan sonra parlak siyah(piano black) boya ile 3 kat boya atıp kuruduktan sonra jantları takabilirsiniz.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
ilkay
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
soner abi dedigin gibi yapıcam bakalım ayın 30 unda başlıcam hayırlısıyla.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilkay kendin yapacaksan önce güzelce kir pas leke kalmayacak şekilde yıkaman. sonra güzelce zımparalayıp çapak vs. gidermen ve ezik çukur varsa macunla doldurman gerekecek sonra astar - boya ve son olarak vernik artarsan yaptığın boya uzun süre götürür seni.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ilkay
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler ama söylediniz sprey in rengi cok kötü duruyor normal drek boyamak istiyorum yarın veya bayramda bir deneme yapıcam sonucları atarım . :)
|
|
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
İnstagram da görmüştüm plastidip diye bi sprey var bunu 4 5 kat uyguluyoruz ve boyanmis oluyor hem begenmesseniz kaplama gibi çıkarılabiliyor yapımı ve sokumu basit bence onlara bakın renge gelecek olursakta koyu parlamayan siyah renk cok yakisacaktir diye düşünüyorum
|
|
ilkay
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot 206 aracım var Jantları boyucam yanlız aracım beyaz .
ilk aklıma gelen renk siyah jant yapmak ama siyah için hangi ton olmalı hangi siprey boya iyidir bilgim yok birde . içimden gecen bir renk var mavi :) sizce hangisi iyi olur ve hangisi boyaları kullanmalıyım. DİPNOT: ARACIM BEYAZ ÜSTÜNDEKİ JANT 206 ORJİNAL ÇELİK JANT |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |