|
debriyaj seti degisimi sonrasi kavrama |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
karaca61
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2017 Saat 09:26 |
||
ramazan bayramından 3 gun önce yokusta kaldım baskı bıtmıs bıtmeden öncekı durum cok sert ve yukardan kavrama yapıyor ıdı baskı deyıstıkten sonrada baskı aldım sadece 380 tl ye orjına volant gerek yok ımıs sonuc gayet yumusak ve ortadan kavramaya basladı tabı baska sıkıntılar cıktı aracım 1 haftadır tamırde turbo egr manıfolt temızlıgı dıye gıttım motor ındı segman atılacak bı kac gunden toplanır 307 1.6 hdi 246.000 km ilk sahıbıyım bu ıslemlerde sanırım 4000 tl bulacak sonrası mı aslanımla yola devam :D
|
|||
taksicicocuk1
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
zararı olmaz çünkü olması gereken o
|
|||
taksicicocuk1
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk1
|
||
Arkadaşlar balata bitmeye yakın aşağıda kavrar tam bittiği zaman hayata ise en yukarı gelir çünkü kavrayacak birşey bulamaz ve araba kaçırır vitesten kalkış yapamaz en sonunda yolda kalır
O debriyaj ayarı eski araçlarda oluyordu ama yeni araçlarda pek olmuyor bilginize |
|||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bu şekilde kullanmanın bir zararı olur mu acaba |
|||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Netten başka forumlardaki yazılanlardan söyle bir şey buldum Debriyaj pedalı ayarı olur(pedalın hemen üstündeki civatayı sıkıp gevseterek) ama debriyaj baskı ayarı olmaz. Denmiş sanırım benimde pedal ayarı olacak |
|||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
||
Öyle bir genelleme yapan uyduruyordur. Benim baskı bittiğinde iyice yukarda kavrıyordu ve pedal iyice sertleşmişti. Değişince orta alt kısımda kavramaya başladı. Ve pedal iyice yumuşadı. Senin usta muhtemelen balatayı araca değil, seni debriyajın Yeni haline alıştırmaya çalışmış. Geçmiş olsun |
|||
Snrzrl
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ustaya tekrar gidip alisamadim detsen pedali dusurebilur ugrasmak istememis
|
|||
x571
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Değişeli 7bin km yapıldı. Usta da alışır o bea dedi ama hala yukarıdan kavrıyor. Neden böyle oldu acaba sıkıntı çıkarmasın sonra kafamı kurcalıyor.kimisi Peugeot da baskı balata bitince aşağıdan kavrar diyor kimi yok öyle bir şey diyor. |
|||
tsufrankwoli
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
|
||
Yeni olduğu için normal değiştirilebilir o nokta ama kalsın bence. Biraz daha kullanınca eski noktaya yaklaşır.
|
|||
x571
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Konu günceldir
|
|||
x571
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
MMerhaba
Aracin debriyaj seti degistirildi. Eskiden asagida kavrardi simdi orta ustu bir yerde kavramaya basliyor. Bu normal mi.Asagiida kavramaya alisigim o yuzden zorlaniyorum.kavrama nok tasi degisebilir mi degisirse sikinti cikarir mi ileride. |
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |