|
2015 model 208 hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
CyberSpy46
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2017 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CyberSpy46
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2017 Saat 14:12 |
hayırlısı olsun
|
|
Tanrı Türkü Korusun ...
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
malesef edilemiyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
CyberSpy46
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2017 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CyberSpy46
|
peki hocam 2015 çıkışlı smeg ekranlara carplay özelliği update edilebiliyormu ...
|
|
Tanrı Türkü Korusun ...
|
|
CyberSpy46
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CyberSpy46
|
Teşekkür ederim araştırmaya devam o zaman :)
|
|
Tanrı Türkü Korusun ...
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. eğer aracınızda mirror link özelliği yoksa telefonda bağlatı yapamazsınız. smeg ekranların bir çoğunda yok malesef üst paket allure modellerde bu özellik oluyor yada paket olarak aracı ilk alındığında navi ve mirror link özelliği oluyor. beygir yazılıla veya chiple arttırıla biliyor bu işten iyi anlayan bir yerde yaptırmanızı öneririm. sonra sıkıntı çekmeyin. aktif güvenlik sistemini bende bilmiyorum. araştırmak lazım. iş bsı de biter varsa özelliklerinde olabilir belki.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
CyberSpy46
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CyberSpy46
|
iyi günler arkadaşlar aracım 2015 1.4 hdi active 208 smeg ekran var aracımda ama ne navigasyon ne video var sadece muzik olarak kullanabiliyorum iphone 6 telefonum var aracıma bağladığımda sirinin sesimi algılamasında sıkıntı oluyor forumu incelediğimde bir arkadaş yorum yazmış car play ile telefonunuzdaki maps , video gibi şeyleri ekranda görebiliyorsunuz diye ama ben bulamadım servise gittim servistekilerde birşey bilmiyor ben aracımın ekranını aktif bir şekilde nasıl kullanabilirim veya bunun herhangi bir güncellemesi oluyormu yada herhangi bir püf noktası varmı , birde herhangi bir yazılımla aracın 70 hp olan beygir gücünü artırabilmemiz mümkünmü , 2017 208 lerde olan aktif güvenlik sistemlerini eski modellere entegre edebiliyorlarmı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim ...
|
|
Tanrı Türkü Korusun ...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |