![]() |
|
307 gosterge paneli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2017 Saat 01:03 |
Senin ekran hesap makinası gibi mi? Eğer öyleyse ekran değişmen lazım.. (Peugeot araçlarda aynı modelin düşük donanımlı versiyonlarında ekranlar hesap makinası gibi..) Ancak gösterdiğin resimler C tipi ekran.. Zaten öyle gösterir.. Mod falan değişmeyeceksin.. |
|
![]() |
|
orhan007 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2017 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=38662&title=2007-307-sw-16-hdi-110-luk-yakit-durumum bu linkteki ekrani cok begeniyorum
|
|
![]() |
|
orhan007 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2017 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Aynen arkadasim senin dedigin gibi gosterim modunu degistirmek istyorum sabah deneyecem. Yapamazsam yine yardiminizi isteyecem. Tesekkurler...
|
|
![]() |
|
heraclian ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2017 Konum: SAPANCA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı heraclian
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanırım ekran değişimi değil de gösterim modunu nasıl değiştiririm diye soruyorsunuz şeklinde anladım ben. Teyp üzerinde ses tuşunun yanında ''mode'' var. Ona bastığında orta ekrandaki gösterim şekilleri değişir.
Şu an araca yakın değilim deneyemiyorum ama hatırladığım kadarı ile bu şekilde yapılıyordu.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
mehmet kardeşim bizim araçlar türkyeye gelirken donımları kırğılıp geliyor biliyorsun. o gps modülü olan bir 307 hatta bizim 206 larda bile var avrupa da satılanlarda gps modülü :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
anladığım kadarı ile arkadaş b tipi ekran kullanıyor ve c tipi ekran istiyor.. Ekran değiştirmen lazım ama o kadar para vermeye değmez bence..
Ben garip bir ekran gördüm bunu bilen varsa bi yardımcı olsun lütfen link>> http://store.donanimhaber.com/00/02/b0/0002b074ce26193ccef44efa21fbfec6.jpg |
|
![]() |
|
Furkan979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Peugeot ların eski modellerinin çoğunda yol bilgisayarı ortada diye biliyorum siz o yol bilgisayarinı gösterge panelinin ortasındamı almak istiyorsunuz anlamadım tam
|
|
![]() |
|
Arkadaslar oncelikle herkwse merhaba. Yeni almis oldugumm307 1,4 comfort model yili 2007 olarak geciyor. Aracimin 3 satirli yol bilgisayar ekrani var her sag tusa bastigimda anlik tuketim tarih menzil falan degisiyor ki bunlari biliyorsunuzdur.
Sorum su ayni model fakat degisik bir ekran gordum ortadinda cizgi var hepsi tek ekranda yaziyordu. Ekranimi bu hale nasil getrrim bilgisi olan varsa paylaaabilirmi. Simdiden saolun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |