|
1 Haftadır Takır Tukur Ses Var |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Antiseptiq
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Antiseptiq
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2017 Saat 02:54 |
Aynısı bende de oldu, ustaya tarif ederken boş bidona sopa ile vuruyormuş gibi diyordum, 2 yıl çektim o sesi daha geçen ay yapıldı, Z rotundan geliyormuş, askı rotu da diyorlar, çok pahalı bir parça değil, bilgine.
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Muhtemelen rotlar, askı rotları falan ön düzen değişmesi gerekiyor sağa sola dönüşlerde düz giderken en ufak şeyde o sesleri yapıyorsa. bizim araçların ön düzen biraz fazla narin sevmez öyle takır tukur yolları biraz kıymet vererek binmek lazım. arka ise torsiyondan olabilir, takozlar yada amortisörler patlamış olabilir. hepsini götürüp baktırmak lazım burdan kabaca yazmayla olmuyor ama tutacak masraf pek birşey değil. ön düzen seti 120 lira civarlarında mesela.
|
|
ben_erhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
|
Ön tampon altında birçok klips var. Davlumbaz, alttaki koruma sacı, lip, neredeyse hepsi birbirine bağlı.. elinizle bi yoklayın,sallana yerleri sabitleyin.. özellikle bozuk yolda içeriye çok ses yapıyor onlar..
|
|
307XS307
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 158 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
genel bi ses hocam öndende arkadanda geliyor. ama sadece çukurlardan geçerken geliyo. amartisörlerde bi sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü gereken yerlerde iyi yaylanıyo. son 1 haftadır arabayı özellikle kötü yollarda hor ve hızlı kullandığım için sanki bi yerinde bi vidası gevşemiş olabilir gibi düşünüyorum
|
|
ben_erhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
|
Sesler önden mi geliyor arkadan mı?
Önden geliyorsa baktırmak lazım.. arkadan geliyorsa amortisör körükleri boşta mı ona bakıp onları yukarı sabitlemek gerekiyor.. benim araçta körükler sabitlendikten sonra ses kalmadı. |
|
307XS307
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 158 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba arkadaşlar. 1 hafta öncesine kadar bi sorun yoktu ancak son 1 haftadır inşaatların bol olduğu ve yolların feci derecede bozuk olduğu yerlerde işlerim gereği gidip gelirken ve o çukurlardan hızlı geçtiğim için biraz benimde hor kullanmamdan kaynaklı olarak artık en ufak çukurda bile arabadan takır tukur ses gelmeye başladı. sanki arabada bi bidon su varmışta o çukurlardan geçerken sallanıp ses çıkartıyomuş gibi. bunun çözümü nedir ne yaptırmak gerekiyor?
araç 307 otomatik 1.6 benzin lpgli
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |