|
PEUGEOT 308 LASTİK VE JANT SEÇİMİ(spoiler) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2009 Saat 20:01 |
valla emrah dizele 18 takan bile var görüntü diyorsan ben olsam takarım
ama sımdı 17 ler piyasada yok fazla 16 ya döndüler
|
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
selamlar
308 in orjinal jant ölçüleri
195/65/15
205/55/16
225/45/17
225/40/18 dir.
bu ölçülerin dışına çıkmayınız.
bence jant olarak orjinal ekipman olan lincancabur jantını alın. (18 inch)
ebayda bir çok ilanını gördüm. ama Türkiyede yok şu an.
ayrıca bir arkadaşım 308 aracına GT spoileri getirtti yurt dışından.
ayak üstü konuştuk ama sanırım 600-700 civarına mal olmuş.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende 17 jant 90 ps dızelı yorar gıbıme gelıo 16 dah auygun olur dıye dusunuyorum..
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sizin de yeni yılınız kutlu olsun.. aracınızı kazasız belasız kullanın... 16 alacağınıza fark olmuyacağı icin 17 tavsiye ederim.. lastik ebadı 205-45/40-17 olacaktır.. hafif jant alırsanız fazla bir fark olmaz.. zaten aracınız dizel birde 90 hp. jant konusunda en hafif olanı tercih ediniz.. Lenso light serileri cok hafif.. tabiki peugeot araclar icin jant konusu problem.. et problemleri.. iyice araştırmak lazım jant işini ama takmışken 17 takın.. 16 taktıgınız vakit diyeceksiniz keşke 17 taksa idim.. Lastik önemli.. tanesi 120 olanda var 220 olanda.. orta halli marangoni yada kumho tavsiye ederim... diger lastikler ise goodyear lassa vs.
spoilere gelince elif tuning kendisi yapıyor fiberde zannedersem..308 parcalarında pek bir bilgim yok fakat 1-2 ay icerisinde fibercilerde 308 spoiler macpieller boy gösterecektir.. Sırf elif tuninge kalmayınız.. Bir çok fiberci var sanayide.. Ben derimki biraz bekleyin 308 icin modeller gelecektir
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar..2009 yılı için herkese sağlıklı,mutlu ve bol kazançlı bir sene dilerim... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |