|
306 Hakkında Bilgi Almak İstiyorum. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||||
AhmetSehzade
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2017 Saat 00:07 |
||||
Platinm ile xr arasındaki fark ne acaba ? Biliyomusunuz |
|||||
AhmetSehzade
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
||||
1.6 platnum ile xr arasındaki fark nedir ? Arkadaşlar
Kafama Takılan Bir Soru Da bu Yani İkisi Ayni Gibi Özellikleri Filan ? |
|||||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Ne söylüyorlar mesela. Bzm millet olarak hep bugattı kullandığımız için başka araçları sevmiyoruz. Bence fiyatına göre performansı var. Ben alırken sadece bakımlı temiz olmasına dikkat ettim. Kilometre sı düşük bakımlı bir şey aldım. Size de tavsiye ederim. Taka tuka bakımsız araç alırsanız sizden önce ki adamın yapmadığı masrafı siz yaparsınız. Bazı modellerde kronik sorunlar oluyor bu modelde yok sanırım varsa da ben bilmiyorum. Abs ışığında Br arıza yaşıyorum öncesinde km sayacı nın ampulü patladı. |
|||||
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
||||
Hor kullanilmis bakimlari zamaninda yapilmamis her tarafindan kablo cekilmis onemli parcalarini orjinalle degismemis araclar sorun cikartir birde araclara 17" jant takip on takimi duzen tutmayip arabadan soguyanlarda ayri bir sorun yani az fazla ver temiz arac al kardesim
|
|||||
AhmetSehzade
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
||||
Peugeot için iyi şeyler söylemiyorlar kulak asmalimiyim Opel Corsa al diyorlar Peugeot biraz hassas arabaymis sizce nasıl bı kullanıcı olarak ? |
|||||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
2002 306 1.6 kullanıyorum. Çekiş hakkında kötü söyleyebileceğim bir şey yok. Temzileri 22 - 25 aralığından satılıyor. Temizinden almanızı öneririm çünkü yine aynı paraya gelir ama sanayiye git gel canınız sıkılır. Başka sorunuz varsa cevaplarım iyi bayramlar. |
|||||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Bende 106 xs var 1,6 izmir atatürk mah oturuyorum bilen bilir çok dik yokuşları var klima açık 3 kişi canavar gibi çıkıyor motor sağlığı ile alakalı bu durum ...
1,6 2,0 farketmez... Düzenleyen outlaw - 23 Haziran 2017 Saat 11:20 |
|||||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||||
AhmetSehzade
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
||||
Çok teşekkür Ederim
|
|||||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||||
Rica ederim. Valla ahmet kerdeşim 2.0 motor altında klima çalışan benzinli araçların bir çoğunda aynı sıkıntı oluyor. Aracın gidişi bir çok etkenede bağlı baskı balata- motor durumu - yakıt - bakımlar vs. Benim tavsiyem hoşuna giden araçları bak bin bir iki tur at hangisi hoşuna giderse ona yönelmeni tavsiye ederim. Çunku performan beklentisi kişiye göre değişir ben kullanırım oo iyi süper gidişi derim. sen kullanırsın beğenmezsin
|
|||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||||
AhmetSehzade
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
||||
Güzel Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim Bir Sorum Daha Olacak 1.6 nin Çekişi Gidişi Nasıl ?
4 Kişi Binince klima Açıkken Baya Etki Ediyormuş Sanırım Öyle Duymuştum Sizin Yorumunuz Alabilirmiyim ? |
|||||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Ahmet kardeşim alacaksan tabi modeli yüksek olanlara bakmanı öneririm 1.8 motorlara fazla yaklaşma yedek parça konusunda sıkıntı çekebiliyorsun (motor için) . 1.6 platinum tavsiye ederim son çıkan 306 modellerinden hemde 2000 model altına fazla yaklaşma tabi temileri 20 bin tl altınada bulman zor. donanım olarak abs hava yastığı var.
|
|||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||||
AhmetSehzade
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
||||
Yardımcı Olabilecek Kimse Yok mu ?
|
|||||
AhmetSehzade
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
||||
Merhaba Arkadaşlar Kolay Gelsin
306 Almak İstiyorum Ama Hangisini Tavsiye Edersiniz ? gti düşündüm Çok Yakıyor Tabi Gücüne Göre 1.6 platinium düşünüyordum Bir Kaç Yerde Gidişi Hakkında Birşeyler Okudum. 1.8 Katagorisinde Hangisini Tavsiye Edersiniz ? Sizce Hangisi ve Kaç Model ? Düzenleyen AhmetSehzade - 22 Haziran 2017 Saat 17:36 |
|||||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |