![]() |
|
Otomatik Lpg li 307 si Olanlar Bakabilir Mi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baris1919 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2017 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baris1919
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2017 Saat 16:54 |
Merhaba
Fren den ayağını aniden çekersen motor freni yapıyor yavaş yavaş çekince yapmıyor. İstersen bir dene :) |
|
Barış Bayrak
|
|
![]() |
|
307XS307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 158 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar. geçenlerde konu açmıştım. 307 xs otomatik benzin lpg li aracımda gazdan ayağımı çekince veya yavaşlamak için frene bastığımda araba doğal olarak vites düşürdüğü için motor freni yapıyor bu normal mi diye konu açmıştım. daha sonra pejo servisine ustaya götürdüm. usta test için aracı kullandı ve bunu yapması normal sorun yok demişti. ancak şimdi aklıma geldi arabaya lpg taktırmadan önce benzinliyken motor freni yapmıyordu.
yani benzinde yapmayan şey lpg de neden yapıyor? ayrıca lpgli otomatik 307 si olan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim. bu durum herkeste aynımı ? yoksa bizimkindemi sıkıntı var ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |