![]() |
|
Otomatik kilit sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Furkan979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2017 Saat 03:54 |
Icerdeki kilit tuşu sadece dışardan acılmasini engeller kapının icerden acilmasini engellemez bunda sorun yok eger arac yeni kasa premium ise anahtardan birkere kilit tuşuna basip 5 saniye icinde tekrar kilit tuşuna basarsaniz süper kilitleme oluyor icerden de kapılar açılmıyor eğer cocuk icin diyorsanız kapıyı acinca kenarinda kırmızı biryer var oraya anahtari sokup cevirince birdaha icerden açılmıyor kapı cocuk kilidi geçiyor adı
|
|
![]() |
|
Faerlina ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2017 Konum: şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AYNI SORUn bendede var yaramaz cocuk var evde araca biniyoruz hemen cam ve kapıyı açmaya çalışıyor, içerden klit düğmesine basıyorum ama yinede kapı elle açılıyor camda aynı şekilde klitliyorum ama yinede açılıyor. elektirikçi gösterdim bir kaç dosta sordum bir türlü çözemedim. sorun devam ediyor malesef
|
|
![]() |
|
Snrzrl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkeze hayırlı akşamlar 2004 model 307 sahibiyim bir sorunum var aracının içindeki kilit düğmesiyle kapıları kilitleyemiyorum kumandadan kilitledigim zaman dügmenin üzerindeki kırmızı ışık yanıyor uzun uzunda bastım ama sonuç alamadım bu sorunu nasıl çözebilirim acaba düğmeyi değiştirsem düzelirmi daha önce başına gelen varmı yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |