|
306 Almak İstiyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2017 Saat 16:59 |
Ben kullanıyorum. 2002 platinum sw 1.6 benzinli 106 bin kmde. Sorunuz varsa cevaplarım Düzenleyen x571 - 17 Haziran 2017 Saat 17:01 |
|
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam gti biraz tercih meselesi. Tek kapı istiyorsan tabiki gti. Ama baktığım kadarı ile XR en dolusu. 4 hava yastığı filan var. Platinium da 2 hava yastığı var. XR 110 hr platinium 98 hr Platinium 1.6 da var galiba bundan sebep beygir dışında tabiki yakıtta düşüyor |
|
AhmetSehzade
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
Çok Teşekkurler Arkadaşlar ama Hangi Modeli En İyisi 1.8 XR 2.0 gti veya Platinıum u Önerdiler sizce Hangisi ?
|
|
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Eyvallah hocam sağolasın
|
|
Vefa
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bundan önceki arabam 306 idi 98 griff araba LPG vardı ve benim şansımdan mıdır tekleme sorununu ne yapsak çözemediler değişmedik ne tesisat kaldı ne beyin çevremde eniştem aldı oda aynı sorun yüzünden sattı iyi bak kardeşim alırken.hatta o paraya git başka araba al derim acizane fikrim.
|
|
uzunca961
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Eyvallah sağolasın hocam
|
|
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
Hocam 306 lar bir doneme damga vuran araclardandi ancak suan trafikte pek rastlamiyorum 306 nin modellerini pek bilmem ama alicaksan en temizini bul butcen ne kadar bilmiyorum ancak peugeot arabalar hassas araclar onceki sahipleri tarafindan hirpalanmis araclar cok var bir jant bir film takiyorlar goze hos geliyor ama kanmamak lazim bulabiliyorsan hic oynanmamis tamamen orjinal bir 306 bul ama onunda fiyati digerlerine gore yuksek olacaktir 200 bindeki motorlar ister istemez bazi sorunlar cikartacaktir otomatik sanziman olayida dedigim gibi hani selenoidleri vs yeni degismis hatta yeni revizyondan gecmis bir arac bulursan gayet iyi olur
|
|
uzunca961
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Şu 306 konusuna kimse cevap yazmayacakmı. Akşam bende baktım biraz fiyatlara filan.
benzin motoru ne kadar iyi 306 nın. 1.6 benzinli olanlar genelde 180-200bin km civarındalar. Sıkıntı çıkartırmı. Tam otomatik olanları var bir de şanzıman nasıldır bilgisi olan varmı.
|
|
AhmetSehzade
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
306 Almak İstiyorum Ama Hangi Modeli Daha İyi Kullanışlı Bilmiyorum Yardımcı Olurmusunuz ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |