|
Radyo frekans guclendirici (ürün denendi) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2017 Saat 14:01 |
Arkadaslar urun gecen hafta geldi ancak bugun montajini yaptim sonuc olarak %40 diyebilirim bazi frekanslarda komple kesio parazit ve hisirtiyi bazilarinda cok az kesiyor istanbulda boyle olabilir diger illerde degisirmi bilmiyorum ama oyle eskiden hisirtili olup simdide komple cozmedi sorunumu bilginize
Düzenleyen Karacocuk24 - 08 Temmuz 2017 Saat 14:05 |
|
keqir
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet pek iyi değil çekişi
|
|
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
|
|
keqir
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim araçta da eski sahibi cd changer yerine aux kablosu taktırmış, mp3 player bağladığımda çalıyor ama aynı zamanda arka planda radyo da çalıyor, ne yaptımsa bunu halledemedim. radyonun zayıf çekmesi de tabi ayrı sorun.
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Aynı dertten muzdaribim
Takip, sonuçları bekliyoruz hocam |
|
Karacocuk24
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
Eger ise yarar birseyse orjinal teybinde isine yarar ancak ogrendigim kadariyla orjinal teyplerde buna benzer anteni guclendirmek icin devre varmis sonradan takilan bircok teypte ve bazi araclarin antenleride voltaja gerek duyuyormus gibi bilgiler edindim artik ne kadari dogru bilmiyorum bununla beraber birkac urun daha siparis verdim bakalim ne zaman gelecek
|
|
ancyra
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu aparat orjinal teybin radyo alıcısını da kuvvetlendirebilir mi dersiniz?
|
|
Karacocuk24
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
Orjinal kasetcalardan sonra baska standart usbli piyasa mali bir teyp taktim radyolar cizirtili acaba bu urun derdime derman olurmu 2016 Evrensel Auto Car Radyo FM Anten Sinyal Amp Amplifikatör Booster Deniz Araç Araç Tekne RV için 12 V Sinyal Geliştirin cihaz
http://s.aliexpress.com/jayUZBJz (from AliExpress Android) Düzenleyen Karacocuk24 - 08 Temmuz 2017 Saat 14:02 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |