![]() |
|
Quicksilver Renk ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
BASARA1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2017 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BASARA1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2017 Saat 13:36 |
Aracı verdim arkadaşlar 12 13 güne kadar çıkacak öncesi ve sonrası fotolarını paylaşacağım.
Tavsiye ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
|
|
BASARA1903
|
|
![]() |
|
CVT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 236 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kiraz kırmızı boyat hocam çok yakışacaktır emin olabilirsin
|
|
PEUGEOT 206 2004 MODEL 1.4 X-LİNE 106 2000 QIİCK
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
ruhsatta kırmızı geciyor ise bence kırmızıya boyat zevkle bin. Her halikarda komple boyalı olacak hic değilse gönlünden gecen rengi olan bir araca sahip olursunuz:). 1750 az para değil veriyorsun bari değsin :)
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
![]() ![]() ![]() ![]() |
önceki halini bir görebilsek yani boyanmadan önceki durumu anlatan 1-2 resim paylaşırsanız daha sağlıklı tavsiyelerde bulunulabilir
|
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Hocam sana zahmet öncesi sonrası yapar mısın fotoğraflarla. Görelim eskisi yenisi nasıl olacak?
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Sıkıntılar zaten ilk boyandıktan sonra değil belli bir zamandan sonra başlıyor her boyacı aynı esnaf ayağı yapar sıkıntı olursa gel 1-2-3 gittinmi 4. de yüzüne bakmazlar sanki bizim suçumuz.. Renk değişimi komple motor indirtip yaptın mı görsel olarak ve çürüme olarak daha iyi ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
BASARA1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2017 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BASARA1903
aracı sadece dıştan boyayacaklar hocam ortalama verdikleri boya fiyatları bu civarlarda zaten diğerlerinden tek farkı çocuk kaporta işinide kendisi yaptığı için uygun çıktı biraz daha.
motor içlerini boyatırsam asıl daha büyük sıkıntı olur diye düşünüyorum. Seramik kaplama içinde boyadan sonra kaplatmayı düşünüyorum şu an için hiçbir faydası olmaz güneş yanığı tavanı bembeyaz yapmış ve çamurluklara kadar inmiş durumda. kaplama vs. yaklaşık 2 haftadır birsürü yer ile görüştüm fiyat aldım vs. ama tek çarem dıştan boyatmak sadece renk konusunda kararsızım. Boyayı yapacak arkadaşın referansı çok sağlam ve ücreti vermeyeceğim arkadaş kendine o kadar çok güveniyoki beğenmezsen 1 kuruş ödeme peşinatta almıyorum dedi :) Kafam karışık yinede
![]() |
|
BASARA1903
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Önce hayırlı olsun kararın ne olursa olsun ..
Daha sonra komple arabayı boyatan biri olarak sana tavsiyem kendi rengine boyatman 106 lar mimli arabalar kendi rengine boyatsan bile yarın öbür gün satarken sıkıntı .. 1750 boyanacak arabadan ne hayır gelir bilmem ben 5 sene önce 3000 tl boyattım o bile beni tatmin etmedi en mantıklısı plasti dip yaptır hayır boyatı cam dersen de kendi rengini tavsiye ederim .. Ha ben kafama koydum dersen renk değişimine motora kadar indirt öyle boyatki bir şeye benzesin..
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
tam emin değilim ama,
güneş yanığı için seramik kaplama yapılıyor diye biliyorum, seramik kaplamayı bir araştırsana, belki işe yarar bir uygulama olur..
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BASARA1903
kaplama için önce kaportadaki dalgalanmaların vs. düzelmesi lazım güneş yanığı vernik yanığı vs. üzerinede kaplama yapamayız dediler yoksa kaplama yapacaktım.
Orjinal kalsın araba diye kelaynak gibi olmuş araba iyice maalesef. orjinal mi evet orjinal ama benim gözüme güzel gelen en orjinalidir.
|
|
BASARA1903
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
teşekkür ederim.Peki istediğiniz renkte tekrar kaplama yaptırmayı düşündünüz mü boyadan geri dönüş daha zor ve meşakatli olabilir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BASARA1903
Hala daha karar vermiş değilim yarın sabah bırakıcam arabayı ama renkte hala daha kararsızım maalesef.
|
|
BASARA1903
|
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Hocam sen kafaya koymuşsun. Kırmızıya boyat.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BASARA1903
Tam olarak yapılacak renk bu, polo gti kırmızısı. :) maşallah nazar değmesiz sizinkinede.
Üzerine bide seramik kaplama tadından yenmez diye hayal ediyorum ama, bakalım hayırlısı.
|
|
BASARA1903
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=44537&title=sana-kirmizi-cok-yakisiyor
Linkteki araç bana ait.aklındaki kırmızıya yakın mı bilmem fikir olsun diye paylaşıyorum Ben halen griden yanayım bu arada.aracın kapısını falan açınca tek renk görmek sanki daha güzel olur ama uzun bineceğim diyorsanız da zevkinize göre boyatp binebilirsiniz Düzenleyen onlycihan - 23 Mayıs 2017 Saat 20:48 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BASARA1903
Fiyat olarak boya kaporta 1750 lira aldım en son adam istediğim rengede garanti veriyo beğenmezsen ödeme parasını ön ödemede yapmıyorum.
|
|
BASARA1903
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BASARA1903
Araç daha önceden kırmızıya kaplanmış ruhsatta çift renk kırmızı gri.
kaplamayı sökerken kaportada hafif dalgalanmalar olmuş ben çok titiz ve hassasım bu konuda ok gibi durması lazım arabanın kazası yok kapılar dalgalı duruyo ışık vurunca. ayrıca kapı içleri vs. gri kalacak sadece dıştan kiraz kırmızıya boyatmayı düşünüyorum 5 sene önce binmiştim quick'e boyatacaktım içimde kalmıştı şimdi boyatma imkanım var hemde 5 senekinden çok daha iyi ve temizini buldum nasipse uzun süre kullanıcam. derdim satarken ne düşünecekleri değil hiçbizamanda düşünmedim acaba kırmızı renk web'de gördüğüm gibi gerçektede öyle hoşuma gidecekmi griden daha iyi duracakmı kafamı kurcalayan sadece bu.
|
|
BASARA1903
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
cihan arkadaşımızın dediği gibi kendi renginde boyatman daha iyi olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
boruc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Fiyat olarak ne kadara cıkıyo hocam boya?
Bende orjınal renkden yanayım |
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
tabii ki aracın aynı rengini boyatın en azından temizlik vs için boyandığı belli olur. sadece dış yüzeyler boyanır.komple renk geğişirse kapı içlerine kaput bagaj ne varsa iç dış boyanması gerekir ki buna gerek yok
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |