|
Yağ ikaz uyarısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
emrahi
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2017 Saat 20:08 |
||
Yağ yarın elime geçer, ertesi gün direk servise zaten. Aman hocam sapıtmasın benim araba, opel in masrafından bıktığım için bunu aldım :))
Düzenleyen emrahi - 04 Haziran 2017 Saat 12:52 |
|||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bizim araçlarda akü zayiflayinca sapıtma meşhurdur. genelde gösterge ve benzeri yerlerde ilginç durumlar ortaya çıkabiliyor. Ama tabiki arkadaşların söylediği gibi ilk bakılması gereken yer yag filitresi |
|||
emrahi
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Akü zayıfsa yağ ikaz lambası mı yanıyor? Pek bağlantı kuramadım, çok bilgim yok konuyu biraz açarsanız sevinirim.
|
|||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aküyü ölçturmekte de fayda var bir gün sonra çalıştığında yapması bunu da düşündürebilir. Diğer ihtimaller söylenmiş zaten.
|
|||
emrahi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Az önce mobil 1 esp 5-30 yağ siparişimi verdim, yağımı kendim alıp periyodik bakıma gideceğim servise. Sadece yağ değişimi değilde periyodik bakım yaptıracağım. Önceki arabamdan çok çekmiştim umarım bu araba yüzümü güldürür...
|
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hocam bu tip sorunlar genelde yağ ve yağ filtresinden kaynaklanabiliyor arkadaşımızın dediği gibi ben sizin gibi mobil yağ kullanıyorum total yağla hiç aram olmadı şimdiye kadar . serviste bazı çalışanlar çok dikkat etmiyor yağ tam boşalmadan tıpayı kapatıp doldurmuş olabilirler öyle olunca araçta fazla yağ olacaktır. Bu da sizin aldığınız hata benzeri sorunlara yol açabilmektedir.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
emrahi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ben de ilk olarak yağını ve filtrelerini değiştirmeyi düşünüyorum , servisi aradım total den başka kullanmıyorlarmış ama ben mobil formula esp götürüp değiştirteceğim, konuştum anlaştık yağ konusunda. Yağını kontrol ediyorum bana aşırı fazla geliyor o da işin can sıkan diğer kısmı ki araba servis bakımlı...Arabayı 1 ay önce aldım.
Düzenleyen emrahi - 23 Mayıs 2017 Saat 11:59 |
|||
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bence orjinal yağ filtresi ve uygun yağı alıp değiştirin. Motor bu ihmale gelmez.
|
|||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sanayiye git 50 tane parça değiştirirsin.o olmadı bu bu olmadı şu |
|||
emrahi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
İyi akşamlar arkadaşlar. Aracımda şöyle bir sorun var : 1 günden fazla süre aracı çalıştırmayınca ilk çalışmada yağ ikaz uyarısı çıkıyor, ötüyor ve 2 sn sonra ışık sönüp tekrar araç normale dönüyor. Günlük çalıştırdığım sürece böyle sorunla karşılaşmadım fakat ne zamanki 1 gün ara vereyim ilk çalıştırmayla birlikte bu sorun çıkıyor. Yağ seviyesine bakıyorum normal, yağ 44 bin km de değişmiş şu an ise 48 binde. Servise gitsem elimi verip kolumu kaptırırım :)) Böyle bir problem yaşayan oldu mu, yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer.
Aracım pevgeot 208, dizel, 48 binde
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |