|
Galeri Bölümü Hakkında |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2009 Saat 17:57 |
Maşalllah..En güzeli dvd ye yazıp kargolaman
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Maşallah maşallah.Bunları upload edecek delikanlı aranıyor. |
|
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Şimdi yeniden baktımda arşiv 3.56 gb. 8500 dosya var.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Özellikle nostalji serilerini merak ediyorum.Hatta sabırsızlanıyorum.Şimdiden ellerine sağlık.
Düzenleyen 205 GTI - 01 Ocak 2009 Saat 15:50 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence cd yap isteyen müsait olan arkadaşlarımızdan biri upload etsin belirli zamanlarda...
Hem koleksiyon yaratılır hem dizi seyredermiş gibi her hafta beklenti içine gireriz
|
|
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
elinizdeki arşivi tam olarak bilmiyoruz ama eminim güzel şeyler vardır ve çok güzel bir bölüm olcaktır. |
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
haklısınız birlikten kuvvet doğar. dvd hazırlayıp göndereceğim.
|
|
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olmasını diliyorum...
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ana sayfa sol menüde modeller başlığımız mevcut fakat oraya ekleme yapabilmek için farklı bir board kullanıyoruz bu sebepten ötürü bizim de elimizdeki arşivle aynı donelerin üst üste binmeme açısından arşivinizi bir dvd şeklinde bize ulaştırırsanız gereken eklemeleri yaparız
Birlikten kuvvet doğar detaylı konuşmak için msn derantuyner@hotmail.com |
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bencede çok güzel olur..Bakalım Deran abi göürünce konuya açıkılık getirir..
Sende mi ACDSEE kullanıyorsun.Çok kapsamlı bir prog..
|
|
AydinBeyol
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
Merhaba. Ben Aydın. Elimde peugeot ile ilgili 10 yıllık resim ve video arşivim var. Adminlerden bu konuda ricam olacak. Tanışma bölümünde de belirtmiştim, sitede galeri bölümü yok. Galeri
bölümü açılsa bende vakit buldukça resimleri yüklerim. duvar kağıtları
bölümü var fakat biliyorsunuz peugeotun eski yeni çok modeli var.
galeri adı altında sabit bir konu açılsa, hepsi alt başlıklar halinde
bir yerde toplansa daha iyi olacağı kanatindeyim. Ben bilgisayarımda
ilk etapta şu bölümlere ayırdım.
Düzenleyen AydınBeyol - 16 Mayıs 2009 Saat 22:37 |
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |