![]() |
|
BUJİ SORUNU ACİL YARDIM. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2017 Saat 11:55 |
Çok dert etmeyin buji pahali bir parça degil 2 3 ay sonra tekrar değiştirin gözlem yapın erime var mi diye bakın. Yoksa ne âlâ. Varsa ona göre bir değerlendirme yapılır. Belkide uzun süre değişim olmadı o yüzden bu hale geldi.
|
|
![]() |
|
satze2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2017 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracı alalı 2 ay kadar oldu. tahminimce uzun süredir değiştirilmemiştir. yukarıdada dediğim gibi buji değişim videolarının çoğunda bujiler bu şekilde çıkıyor ve herhangi bir problemden bahsedilmemiş. kafama çok takıldı bu olay.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Bobin de sıkıntı varsa voltaji fazla veriyorsa ondan da yapabilir. Bujilerin üzerine takılan bobini söküp uçlarını inceleyin. Kurum oksit vb durum varsa bobinde sıkinti olabilir. En son buji değişimi ne zaman yapılmıştı.
|
|
![]() |
|
satze2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2017 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
MERHABA ARKADAŞLAR. BİR PROBLEMİM VAR VE BUNU SİZE DANIŞMAK İSTİYORUM. 1999 MODEL 150BİN KM'DE BENZİNLİ OTOMATİK 206 SAHİBİYİM. 2 BİN KM ÖNCE ARACIMIN BAKIMLARINI YAPTIRDIM. DÜN 90 KM HIZ İLE İZMİR OTOBANINDA RAMPA ÇIKARKEN ARACIM TEKLEMEYE BAŞLADI. SAĞA ÇEKİP VİTESİ "P" KONUMUNA ALDIM. 2 DAKİKA SERSEM ÇALIŞTIKTAN SONRA DÜZELDİ VE YOLUMA DEVAM ETTİM. SABAH USTAYA GÖSTERDİĞİMDE MOTORUN GAZ YEMESİNDE VE SESİNDE PROBLEM OLMADIĞINI SÖYLEDİ FAKAT BEN BUJİLERE BAKMASINI SÖYLEDİĞİMDE BUJİLERDEN BİRİNİN ERİMİŞ OLDUĞUNU FARKETTİK VE YENİLERİ İLE DEĞİŞTİRDİK.BUNUN SEBEBİNİN SUBAPLARDAN KAYNAKLANDIĞINI VE MALİYETİNİN 1000 TL KADAR OLACAĞINI SÖYLEDİ. İNTERNETTE BİRAZ GEZİNDİĞİMDE VE BUJİ DEĞİŞİM VİDEOLARINI İZLEDİĞİMDE ÇOĞU BUJİNİN BU ŞEKİLDE OLDUĞUNU GÖRDÜM VE SİZE SORMAK İSTEDİM. BUJİLERİN RESİMLERİ: https://hizliresim.com/4P5QyG ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |