|
406 Coupe Mekanik sorunlara yardım arıyorum! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2017 Saat 18:02 |
ömer aramıza hoşgeldin diyelim cam motoru ve tamponu kendin yaparsında ön teker porya ile komple satılıyor aks'tan çıkarmak gerekecek ve bu işlem yapılırken şazuman yağı boşlaması muhtemel buraya üye olursan sana çok yardımı olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
omercanuygun
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2017 Konum: Varşova/Polonya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı omercanuygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Herkese iyi günler . Peugeot 406 coupe kullanıcısıyım . Aracım 99 model .Öğrenciyim ve yaşadığım yerde işçilik cok pahalı olduğu için sorunları kendim gidermek istiyorum . Sol ön camın motor pelçini yerinden cıkmış , tamponum darbeden sonra yerinden çıktı . Muhtemelen sol ön teker rulman dağınık . Aşırı uğultu yapıyor . Elimden her iş gelir sadece ne yapacagımdan emin olmak istiyorum . Hele ki rulmanı acıp bir daha toplayamamak var . O yüzden yardımcı olabilecek var mı ?
Ayrıca aracın service hand book unu aradım . Ancak bulamadım . Fransızca olsa dahi razıyım . Şimdiden teşekkürler . |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |