![]() |
|
acill yardım kontak açınca hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mert2147 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2017 Saat 00:14 |
Bu arada hangi sensörü degistirecegiz
|
|
![]() |
|
mert2147 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki marsa basınca arkadasin araç calisiyomuydu o şekilde
|
|
![]() |
|
ruhela ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Sensör yerine Termostadı komple değiştirin öncelikle, aynısı arkadaşımın başına gelmişti, ilk marşta tavan yapıp geri düşüyordu bir kaç kere. hem sensör hemde termostad içerisindeki yay v.b. gibi şeyler bozulmuş olabilir sizdede.
|
|
![]() |
|
Daha önce yaptı aynısını yaptırdıktan 1 hafta sonra yine aynısı oldu o zaman beyinde sıkıntı var dedi usta yapmıştı şimdi yine aynısı oldu ve dün akşam araba çalıştığında fan devreye girmiyordu hararet yukseldiginden stop ediyordu şimdi hiç çalışmıyor frene bastigimda da rolante düşüp stop ediyor du
|
|
![]() |
|
aykutbayram1996 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2017 Konum: izmir karabagla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutbayram1996
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hararet musuru bozulmus olabilir bi gosterin ustam.
|
|
![]() |
|
Acil Yardım kontak açınca hararet göstergesi tavan yapıp aşağı iniyor çok hızlı şekilde 3 kere sonra en Aşşağıda kalıyo marsa basınca çalışmıyor acil yardım neden böyle
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |