![]() |
|
Stop Arıza uyarısı ve Hararet Sonda uyarısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2017 Saat 08:50 |
eğer hocam sincan-etimesgut-eryaman taraflarında iseniz bende obd2 elm327 cihaz var telefondan bakabiliriz arıza koduna.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
erhan.ozer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erhan.ozer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler kardeşim yine bir bilgisayara bağlayalım bakalım neden miş Sebep ?
|
|
Peugeot 206 X-LİNE 2004
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Preblemin devam etmediğine sevindim ben hocam. bence bir kontak sprey alın yağsız soketleri güzelce bir temizleyin derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
erhan.ozer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erhan.ozer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar
Aracımla seyir halindeyken bir anda hararet yükseldi, Stop uyarısı çıktı. aracımı kenara çekip biraz su ekledim. antifiriz azalmış. tekrar yoluma devam ettim 30-40 km sonra tekrar stop arıza ışığı yandı ve fan faal olarak çalışıyordu.bende akü kutup başlarından bir tanesini söktüm. tekrar yoluma devam ettim.bir dahada arıza vermedi. teşekkürler yardımlarınız için. |
|
Peugeot 206 X-LİNE 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |