![]() |
|
Ön Lastiklerin Dışa Çıkık Durması..? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2017 Saat 19:35 |
|
14 inç cc jant düşünüyorum aslında. Arabayıda düşürdüğümde biraz tatlı bir görüntü alırım sanıyorum.
|
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aracında anormal birşey yok,
görüntüsü zevkine uymuyorsa da eğer ince taban bir lastik takar bakarsın olur biter. ama bu seferde yol tutumu düşecek aracın bundan dert yanacaksın. |
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Zevk meselesi bu durum. Fakat çoğu kişi sizin gibi düşünüyor. Belkide sizin yaptığınız gibi özellikle dışa çıkık durmasını sağlayanlar var. Ben rahatsızım bu durumdan bir tek heralde öyle görünüyor.
![]() |
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim arabada 188 55 15 lastikler var. Lastik biraz daha dışa çıkık dursun diye, jant monte yerinde yaklaşık 2 mm lik ek demir parça var. Ve bence gayet güzel duruyor, yere de iyi yapıştığını hissediyorum.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Evet bu araçlarda normal bir durum. Jantı büyüttüğünde oluyor. Bu sorunu yaşamamak için herhalde orjinal saç jantını takıp 14 inç 175te lastik o zaman böyle görülmez.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
|
bak benim eski 206 ya ondada senin dediğine göre çıkık ama normal
![]() ![]() Düzenleyen GökhaN - 23 Mart 2017 Saat 18:07 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Çıplak gözle önden bakıldığında sanki lastik ölçüsü çok büyükmüş araca uygun değil gibi görünüyor.. Bana göre tabikide. Yay takıcam araca belki de biraz düşünce görüntü araç daha da iyi olabilir.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
|
bence normal duruyor abartı birşey yok arkada kampana önde disk var o kadar çıkıntılı durması normal
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Olur bende taktım bu duruma kurtulmuş olurum :)
|
||
![]() |
||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
|
Getir dışarı doğru çekiçleyelim :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Zevk meselesi tabikide. Bence daha güzel görülmesi için aracın lastikleri çamurlukla eşit olması gerekiyor. Aslında 15 ve daha üzeri jant takanlar araçlarına 206 dan bahsediyorum. Bu görüntü olağan çok denk geliyorum yollarda. Belkide bunu tek sorun eden benim. Tampon değişikliğine sıcak bakmıyorum zaten.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Aracın orjinal çamurluğu yapacak birşey yok sanıyorum :)
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Herşey gayet normal hatta daha geniş taban lastik takanlar var,bu birşey değil.Arabaya önden bakılınca jantların iyice içerde olması bana göre pasif ve zayıf bir görüntü yaratıyor.Bu şekilde daha oturaklı duruyor.Tabi sizin zevkiniz bu konuda farklı olabilir,bu yüzden daha dar taban lastik ve buna uygun jant kullanılabilir bir miktarda olsa içeri çeker böylelikle ama tavsiye etmem.Örneğin 175 taban,65 lastiğin yanak ölçüsü,14 ise jant çapıdır.GTI tampon bu tampona göre daha geniş hatlıdır bu tampon dar açıyla yuvarlanır.O yüzden GTI tampon azda olsa örter bu görüntüyü ama bu tampondan daha kaba bir tampondur.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
|
Bence lastikler doğru çamurluk fazla içerde :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Karıştırmışım bende teşekkürler bilgi için.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Tam tersi olarak biliyordum ben teşekkürler görsel için.
|
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|
185/195/205 Genişliği 55/45/40 ise Yanak ebatlarıdır hocam.
|
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
![]() |
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Ben 185i boyu olarak biliyorum lastiğin. Evet yarım santim de farkettirmez boşuna uğraş olur.
|
||
![]() |
||
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
Yanlış anlaşılmasın 185 lastiğin genişliği oluyor.yani 195 lastik olursa 1 cm daha geniş olur lastik.bence sorun lastikten değil sonradan takılan jantların ofsetinden kaynaklanıyor. Bu janta 175 lastik de taksanız yarım santim içeri girer o da değmez. Düzenleyen onlycihan - 21 Mart 2017 Saat 22:20 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |