![]() |
|
Hareket halinde kaputun altından gelen sese çözüm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2017 Saat 09:33 |
bilgilendirme için teşekkürler ali.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
alicelik20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2016 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicelik20
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar. Araç hareket halindeyken kaputun içinden sağ taraftan gelen sürekli bir gıcırdama sesi vardı. Kaportacıya gidip kaputun ve kapıların birleşim yerlerini falan yağlatmıştım fakat ses kesilmemişti sadece hareket halinde ses geldiğinden sesin kaynağını tespit etmeside bir hayli zor. Tesadüfen kaputu açıp her yeri kurcalarken sesin su haznesinden geldiğini farkettim. Su haznesini sabit tutan lastik var etrafına dolanıyor bu lastik araç hareket halinde titrerken hazneye sürüyor. Ben çıkarıp tekrar takınca ses kesildi. Bir kaç ay sonra tekrar ses yaptı tekrar çıkarıp taktım yine kesildi. Aynı sorunu yaşayan varsa bir denesin.
![]() Düzenleyen alicelik20 - 08 Mart 2017 Saat 00:55 |
|
(2005) 206 1.4 x-design
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |