![]() |
|
Aracımı benden başkası kaldıramıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aalimertt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2017 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aalimertt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2017 Saat 22:06 |
![]() |
|
![]() |
|
erk4n ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorunun akuden olup olmadigini anlamak icin Saglam bir akuden uzun bir kablo ile takviye yapip kalkis denemesi yapabilirsin
|
|
![]() |
|
erk4n ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Benim aku degeri dusukken bsiden yazilim silindi oradan biliyorum nedenini tam tesis edemedim yetkili servistete akuden olma ihtimali var demisti akuyu yenileyince sorun gitmisti beyinli araclarda aku cok onemli
|
|
![]() |
|
aalimertt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2017 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aalimertt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aalimertt
Akü durumu zayıf daha doğrusu bitik durumda ama sorunu nasıl etkileyebileceğini anlamadım açıklarsan sevinirim
![]() |
|
![]() |
|
Aku durumu nasil akuyu olctulurdunmu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aalimertt
Aracım 2004 model 307 , kalkışlarda debriyaj çok yukarıda kavrıyor ve düz bir yolda olsa bile gaz vermezsem yarım debriyajla araç kalkmıyor , devir hemen düşüyor lambalar yanıksa sönükleşiyor, titremeye başlıyor, araca binen kimse arabayı daha ilk seferinde kaldırmadı , ustaya götürdüm baskı Balat'a bitmiştir diye ama usta bitmediğini söyledi , bujileri de değiştirdim gaz kelebeğini de temizlettim ama işe yaramadı , artık bu kalkarkenki titreme ve gaz yememe konusunda sıkıldım , lütfen yardım edin , sizde sorunum nedir?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |