|
307 tavan döşemesi ve Kapı döşemeleri |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
mehmet2642
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2019 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet2642
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2019 Saat 03:41 |
Üstat 2 yıl olmuş paylaşım yapalı görürmüsün bilemem ama sormak istedim
Bugün 307 nin Tavanını söktüm, yolcu tutacaklarını, güneşlikleri, lambaları, kapı contalarını, kapı direklerindeki plastiği, lakin tavan inmedi sanki orta kısmından tavan sacına yapışmış gibi ayrılmadı,ve bu yüzden çıkaramadım, sende de oldu mu bu
|
|
barisnikof
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barisnikof
|
en güzeli döşemeciye gidip 1 lt yapışkan almak : )
|
|
Yan hakemlere yan koşma dersleri verildiğini biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü ben uydurdum.
|
|
ruhela
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba hocam, bally derby aynı tür yapıştırıcı zaten bunlar, size tavsiyem bolca sürmemek çok ince bir katman olarak sürmeniz ve sürdükten sonra hemen yapıştırmaya çalışmayın, biraz kuruyup tam yapışma kıvamına geldiğinde yapıştırın. Zaten tümünü süreyimde tek bi seferde yapıştırayım yapamıyorsunuz atıyorum 3 e bölün göz kararı bölüntü bölüntü sürüp yapıştırın.
1 kg bally, derby yeterli olacaktır. Saygılarımla.
|
|
hus3yn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2016 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kaç zamandır bende araştırmadayım elimde yatkındır böyle işlere 307 sw cam tavanlı tavanını söküp yapacağım kısmetse, 1 kg. bally yeterli oluyormu yada fazla artıyormu kontak yapıştırıcılar var 800 gr yada 750 acaba yeterli olurmu tereddütteyim,
|
|
barisnikof
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barisnikof
|
bende bu işlemi yapıyorum söktüm tavanı komple temizledim
derby ile yapıştırıyorum derby inanılmaz yoğun oldu ve yapışmadı söktüm geri usta sen neyle yapıştırdın bally ile derby aynı değilmi?
|
|
Yan hakemlere yan koşma dersleri verildiğini biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü ben uydurdum.
|
|
ruhela
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kapı direklerindeki beyaz bölgeleri sökmedim hocam oralara bağlı değildi tavan.
|
|
ruhela
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam o bölgeleri bıçak yardımı ile açtım, kapladım baliyi sürdüm üzerine tekrar kapattım. üstüne vida attığım içinde hiç bir sorun kalmadan yapıştı tekrar yerine şuanda yerinden sökülemez duruma geldiğine emin olabilirsin.
|
|
seduray
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2013 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Elinize sağlık çok güzel olmuş. iç taraftaki i beyaz plastik kaplamaları da söktünüz mü?
Geçen ayki sıcaklarda tavan sarkmış. Sanayide 400 tl istediler. Cesaret edemiyorum bir türlü bağlantı düğmeleri kırılır elimde kalır diye. Sizin yazınız cesaret verdi . Teşekkürler... |
|
2004 Peugot 307 XR 1,6 Otomatik (LOVATO LPG)
|
|
df3210
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: Z.Burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mudur cok guzel olmus. tek bişey sorucam rahatsız etmezsem. ısıtarak actıgn yerı tekrardan nasıl sabitledin? Bende actım kapıları ama o sekılde ısıtarak sabitlendiğini görünce tekrar kapattım.
|
|
ruhela
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aklınıza takılan bir sorun olursa hocam forum üzerinden yazın cevaplamaya çalışırım mutlaka.
Bu arada, baly yapıştırıcıyı ince sürmeniz gerekmekte, çok kalın olursa kumaşı yapıştırmak için üstüne elinizle geçtiğinizde, kumaşın kalitesine görede değişir sanırım kumaşın dışına taşıyor. Dikkatli olmak lazım. İyi forumlar. |
|
barisnikof
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barisnikof
|
benimde 307 nin tavanı sarktı cesaret edemiyordum kendim değiştirmeye bunları okuduktan sonra bana bi cesaret özgüven patlaması geldi : )
|
|
|
|
erk4n
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Guzel bir calisma olmus
|
|
ruhela
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mesleğim bilgisayar başında mekanik proje çizimi. Ama bu tür işlerle uğraşmayı seviyorum arabayada birşeyler yapmayı. ilk aracım 206 ydı şanzumanında sorun varken kendimiz söküp toplamıştık :) 3 sene önce.
|
|
pepecura
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sizin meslek bu işe uygun heralde
maşallah hocam :)
|
|
ruhela
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok zor değil hocam döşemeler, daha zoru koltukları değiştirmekti, airbagler ile birlikte :)
|
|
pepecura
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
elinize sağlık boyle uygulamaları gördükçe benımde döşemeleri değiştiresim geliyor ama ben kendıme guvenmıyorum rezıl ederım diye :)
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
inşallah bakalım havalar ısınsın aklımda var şöyle semaver mangal işi
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ruhela
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
@sonerkyl biraz emek verince güzel şeyler çıkıyor ortaya. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. piknik tarzı birşeyler ayarlarsak forumca :) oraya gittiğimizde hallederiz 2 saatte senin döşemeleri.
Daha koltuklar için 300 350 tl isteniyordu gittim yıldız sanayiye güzel çıkma koltuklar aldım 500 tl ye orjinal olsun dedim. sahibi kılıfla kullanmış kılıfları söktüm biraz lekeler var ama çıkmayacak gibi değil havalar iyi olsun onlarada el atacağım.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
ellerine sağlık kardeşim valla güzel olmuş bende bir el atsam acaba benim döşemelerde kötü durumda :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ruhela
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Dün forumda görmüştüm bende yaptığım için yazıp paylaşayım dedim, yapmak isteyip sorunu olan arkadaşlar olursa yardımcı olurum elimden geldiği kadar. :) Forum katkı sağlıyor bana, benimde bir nebze katkım olsun foruma ve arkadaşlara. Saygılarımla.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |