|
Aracımın kontağını açınca ışık yanıp sönüyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2017 Saat 13:07 |
Aynısı bana da oldu geçen hafta ama tek fark içeride radyasyon alarmı gibi bir ses vardı.. Aküyü değiştirince zımba gibi oldu..
|
|
Bippercı
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2017 Konum: Kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende öyle düşünmüştüm ama bir sorayım dedim eyv
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
1- Aramıza hoşgeldin..
2- Akü bitmiştir.. Düzenleyen ggitaristt - 18 Şubat 2017 Saat 12:29 |
|
Bippercı
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2017 Konum: Kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim
Aracım yaklaşık olarak 20 25 gündür çalışmıyor bugün kontağı açınca ilk başta normal açıldı ikinci bir defa açtığımda airbag, edb ve abs arızası yazdı üçüncü bir defa ise açtığımda sadece arıza lambası yandı ve bununla birlikte bütün göstergeler hareket etmeye başladı durdu frene basınca aynı oldu 2 üç defa böyle oldu sonra ekran geldi ama yanıp sönyor yardımcı olur musunuz |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |