![]() |
|
Mobil site tamamlandı sıra forumu yenilemede |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |||
metalstruggle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2017 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı metalstruggle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2017 Saat 16:59 |
||
merhaba 106gti.com alan adını size önerebilirim. bu adresi satılığa çıkardım sizin işinize yarayabilir. hem 6 karakter hem consept bir alan adı.
kolay gelsin
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ana siteye kaç kişi girdiğini bilsen zaten bunu söylemeye bile gerek duymazsın ilgine teşekkürler
|
|||
![]() |
|||
erk4n ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
||
Bir kullanici olarak peugeotturkey.com adresine girdigimde ust veya sag menude bana ozel bildirimler actigim konular kontrol paneli ozel mesajlar vs. Bilgileri gormek iyi olurdu foruma gecmeden gorebilirdik. herkez direk foruma girmeye bilir bu onerimdi yapip yapmamak size kalmis kimisinin 15 senede gectigi yeri kimisi birkac senede gecebilir ozaman senenin bir onemi kalmaz iyi calismalar
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
Site alt dizininde değil ana dizin gibi farklı bir klasör ki zaten farketmez tarayıcı ona klasör olarak değil adres olarak bakar çözümü ise cookielerin başına * ile tüm subdomainler dersen sorun çözülüyor ama ana site diye bahsettiğin sitede içerik yok geçişe gerek yok yani ben 15 yıldır yazılımla uğraşıyorum anlatmaya çalıştığın şeyleri geçeli çok oldu
![]() Düzenleyen GökhaN - 17 Mart 2017 Saat 12:34 |
|||
![]() |
|||
erk4n ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
||
Forum Subdomain klasoru anadizin altinda olmali site anasayfasinda bir config.asp olusturup forum datebasesine baglanti yapilirsa ust.asp kodlarken config.asp include ederek ust.asp kullanici giris kontrolunden sonra menu kod kismina forumun user menu kodlarini gomersen ozaman forum kullanici menusu gozukur forumun cookiesini kullanir bir oneri kodlamadan anliyorsan anlamisindir zaten demek istedigimi iyi calismalar.
|
|||
![]() |
|||
||
hallettim sağol ben hiç bakmamıştım orayı yaptıktan sonra kendim yazılım uzmanıyım zaten ama ana siteden buraya geçiş var burdan oraya yok çünkü orda pek içerik yok subdomainler arası geçiş kontrolü gerekli olduğundan cookie sistemiylede oynamak istemiyorum içerik olsa uğraşırım
|
|||
![]() |
|||
||
peugeotturkey.com ana sitenin ust.aspsindeki menu kodlarinin icine forumun user menu kodunu ekleyerek ust menude kullanici menusunu gostermekti bunun icin tabi biraz asp ve html kodlama bilmek gerek sonuc olarak peugeotturkey.com anasayfasina girdigimde ust menude forum kullanici menusu yok alta forumdan son 10konu cekilmis oda cekilelirse guzel olur o bakimdan |
|||
![]() |
|||
||
peugeotturkey.com ana siteyi kastediyorsun orayla farklı hatayıda gönderirsen ilgilenirim neymiş merak ettim
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
forumla entegre giriş yaptıktan sonrada favori konular açtığım konular yazdığım konular gibi linkler üst menüde çıkıyor ama aynı anda hem telefondan hemde masaüstünde giriş izni yok en son hangisinden girerseniz önceki oturum kapanıyor
Düzenleyen GökhaN - 16 Mart 2017 Saat 17:43 |
|||
![]() |
|||
||
Mobil temasi guzel. ust menu forumla entegreli degil heralde uye ol diyor orada normal menu altinda kullanici menusu olursa daha guzel olur
|
|||
![]() |
|||
||
teşekkürler |
|||
![]() |
|||
||
SSL yükledim siteye artık güvenlik uyarısı sertifika eksikliğinden dolayı vermez. |
|||
![]() |
|||
last_castle_84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2017 Konum: BAHÇELİEVLER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı last_castle_84
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kolay gelsin.
|
|||
Özünde, sözünde doğru olanı Allah sever. Allah'ın sevdiğini herkes sever.
|
|||
![]() |
|||
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Alışamadı kimse bende dahil eski düzene çevirdik |
|||
![]() |
|||
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
||
yeni mesajları en alta değilde üst tarafa alsak daha ıyı olacagını dusunuyorum
sankı bı ara öyleydi. |
|||
![]() |
|||
||
1- 3.vites e üyelik seviyesine yükseldikten sonra foruma dosya ekleyebiliyorsunuz. Fakat forum kuruluş amacını gitgide aşıp iyice teknik servis forumuna döndü önünü de maalesef alamıyorum o yüzden dokunmuyorum. 2- Video yüklemesine sunucu yetişmez ve sağlıklı olmaz youtube altyapısı kimsede yok özelden yazdığınızı gördüm yolda okudum sonra cevap yazmayı unuttum maalesef bu tür konuları buraya yazmanız daha sağlıklı olacaktır. |
|||
![]() |
|||
h.can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
||
selam form yöneticisi bir kaç kolaylık ve güzellik gelmesi adına söyleyeceklerim var;
1) forum içinde sorunu hakkında yardım yada fikir almak isteyen arkadaşların araç sesini diğer arkadaşlara ulaştırması adına ses dosyası formatında yükleme yapabilecek kolay bir yol olması gerektiğini. 2) bir video çekmiş ise bu videonun youtube üzerinden değilde direk yol gösterilerek.yükleme yapılması gerektiğini. 3) bu özelliklerin kolay kısa yollarla pc içinden çağırılacak şekilde tüm kullanıcıların kullanmasını. 4) özelden bu fikirlerin size sunulduğu zaman nezaketen bir kaç kelime ile olumlu olumsuz dönülmesi gerektiğini. düşünüyorum.eğer yanlış düşünüyorsam affola ... |
|||
![]() |
|||
||
önemsiz bir uyarı ssl sertifikası olmayan tüm sitelerde form girişlerinde bu seneden itibaren o hatayı gösterecek |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |