![]() |
|
Geri vites lambası yanmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
radman206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı radman206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2017 Saat 18:29 |
Müşür arızalı çıktı. 30 TL müşür değiştirdim.
|
|
![]() |
|
mustafa46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2017 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa46
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde aynı sorun olmuştu motor kaputunun ordaki sıgorta kutusundakı sigorta atmıştı 0,50 krş sigorta aldım kıtapçıktan baktım yerıne değiştirdim
![]() |
|
![]() |
|
Narkotik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motorda şanzuman üzwrinde sensör
|
|
![]() |
|
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
LİNK: http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ linkten aracınızın modelini takip ederek sigorta şemasını indirin sigortayı kontrol edin patlamış olabilir.
Düzenleyen Peugeot35 - 29 Ocak 2017 Saat 00:31 |
|
![]() |
|
radman206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı radman206
Benim de geri vitese taktığımda lambalar sağlam olduğu halde yanmıyor. Direk müşür olabilir ama resimler silinmiş nerede olduğunu bilemiyorum. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=5481
ayrıca müşürden önce de sigorta kutusunda bi sigortası olabilir mi acaba? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |