|
Yolda giderken stop etmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2017 Saat 14:39 |
öncelikle hoşgeldiniz aramıza. öncelikle hocam yakıtı nitro deilde normal alın shell'den birde katkıyı sürekli olarak kullanmayın aracınız yeni gerekli deil her iki bakımda bir kullanmanız yeterli olacaktır. ben yakıt filtresinden şüpheleniyorum. birde yakıtla alakalı bir durumda olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Siraç Ardil
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2017 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Siraç Ardil
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Selamın aleyküm hayırlı günler öncelikle aracım 2016 301 1.6 hdi allure bugun solama esnasında araç kendiliğinden motor durdurdu elektirik kesmedi stop dedi service yaktı arza lambası yaktı hemen sağa çekip motoru açtığımda ne koku ne duman hiç birşey yoktu sonra çalıştırdım stop service sondu motor arza lambası kaldı o esnada araştırdım yakıt ve egzoz müşiri denildi gittim würt in katkısını koydum üstüne 20 Türk Lirası yakıt attım biraz gittim lamba söndü bu arza olurken yarım depo dan fazla yakıtım vardı sabah servise gideceğim lakin lamba yanmadığı içın arza yok diyip yoluyacaklar . İçinde olan yakıt shell nitro du araç eylülde alındı daha 14 binde o günden belli shel dışında başka bi marka yakıt da girmedi en son katkıyı 3 bin önce atmıştım sizce neden böyle oldu şimdi den sağolun iyi günler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |