|
Bronz baskı hakkında bilgi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2016 Saat 22:37 |
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o konuda pek bildim yok adem hatırladığım kadarıyla daha uzun ömürlü ve performans arttırdığı yönünde bir çok arada uygulaması yapılıyor. aracın durumuna göre 3 yaprak 6 yaprak gibi değişkenlik gösterdiği ancak yaprak ne kadar artarsa ilk kalkışlarda titreme sorunları olduğunu aşırı sert kullanımlarda volanta zarar verdiği gibi yorumlar okumuştum. bu tamamen senin kullanımınla alakalı bir durum eğer hala kaçırıyorsa baskı balata problemli olabilir yada volan.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Öncelikle 206 1.4 HDİ aracında bronz baskı yada yarı bronz baskı kullanan veya şehir içi kullanımda orjinali aratmıcak baskı balata önerileri tavsiyelerinizi bekliyorum baskım yeni olmasına rağmen olması gerekenden fazla güç geldiği için 4 ve 5. Vitesin alt devirlerinde baskı kaydırıyor
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |