![]() |
|
BENZİN RÖLESİ ???? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeus0001 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2016 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2016 Saat 16:06 |
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim artık bir acu bulmaya kaldı iş
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o zaman çıkma bir ecu bulup denem yapacaksınız sıfırı bulmak zor. yada oto beyin tamiri yapan yerlere gösterceksiniz hocam. yurt dışında tanıdığınız varsa 100-150 tl civarlarına bulabilirsiniz. çevrenizde tanıdıklarda sizin aracın aynısı olan varsa deneme amaçlı ecu isteyebilirsiniz. sorunu kanımca ecu ile map sensörü iletimsizlik var gibi düzgün veri gelmediği için araç zengin karışımı yapıyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
zeus0001 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2016 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
evet onada bakıldı enjektörler sökülüp makinaya bağlandı kaçırma vs yok basınç sormal pompaya kabahat bulundu dediğim gibi oda değişti sorunum hala çözülmedi kelebek boğazını tamamen değişssem diyorum yada beyni değişecem napacamı şaşırdım yardımlarınıza ihtiyacım var tamirciler anlamadan geri gönderiyor çekiciye para vermekten usandım işin eglinide bulamadım kim bu süper usta desem aldım götürdüm özel servis dahil
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
peki benzin enjektölerine bakıldımı kardeşim. yakıt pompası basıncı yeterlimi. usta nasıl bir kontrol yaptı
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
değişen parçalar ; oksijen sensörü, map sensörü, vuruntu sensörü, krank devir sensörü, buji, yakıt pompası ,rolanti sensörü tüm tesisat elden geçti katalitik konvertör bakıldı temizmiş
|
|
![]() |
|
peki hocam oksijen sensörü değiştirdinmi birde hangi parçalar değişti. katalatik konvektore bakıldı mı?
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
araçta yağ eksilme yok yag yakmıyor ancak siyah duman ve egzoz patlatıyor aniden gümlüyor araç zengin karışımla çalışıp boğuluyor araçtaki tüm parçaları yeniledim ancak sorunu çözemedim belki 10 taneden fazla tamirci gezdi ancak yapılamadı motor sağlam ondan eminim silindir kapagı söküldü bakıldı problem yok beyinden şüpeniyorum anı zamanda ama oda çok pahalı sağlamsa boşyere para vermiş olacağım
|
|
![]() |
|
arızalı dediğin sorunlar oluşabilir. 85 tl fiyatı bence değiştir. çok pahalı bir parça deil zaten siyah duman atması sıkıntı araçta yağ eksiltme varmı peki
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim ancak araç lpg li değil ayrıca tesisatın orjinalinde var bu röle bendekinin plastikleri kırılmış parça oksitlenmeye başlamış aracım paldır küldür çalışıyor motor yerinden cıkacak gibi sarsıntılı siyah duman zengin karışım var sürekli aceba bundan dolayı olurmu o yüzden ne işe yarar diye bir soru yönelttim sizlere
|
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sonuna kadar okuyun.. faydalı bir bilgi alıntı ama olsun iş görsün maksat
![]() Benzin Rolesi Nedir ?Benzin rolesi nedir ? ve önemini hakkında kısaca açıklama yapacak olursak araç LPG de çalışırken aracın benzin deposunda bulunan benzin pompası sürekli çalışmaya ve ön tarafa benzin pompalamaya devam etmektedir. NoT alıntı |
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
arkadaşlar herkeze merhaba 106 gtı 1998 model bir aracım var beynin hemen yanında siyah bir parca var benzi,n rölesi deniyormus resmi aşşağıda bu parçanın ne işe yaradıgını bilen varmı ?
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |