|
206 CAM SUYU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
EMRE_R19
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2016 Konum: ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2016 Saat 21:38 |
evet depo 3 litre
|
|
206 X-Design 2006 mod. 53.000 km
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merak eden arkadaşlara bilgi olsun. Tüm suyu boşaltıp ekledim. Dibinde yaklaşık 1 litre kadar kaldı. Sanıyorum ki depo 3 litre aldı.
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
İçinde de bir miktar su var. Camsil ile su karıştırmıştım. Litre oranını bozmamak icin başka karışım olmasın istiyorum. tam boşaltıp öyle eklemeyi düşünüyorum. 308 için 2.5 litre denmiş depo az geldi biraz. Benim araç daha fazla alıyor sanırım :) bakacağız
|
|
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
antifiriz li suyu dök içine aldıgı kadarısını işte :)
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
1 lt konsantre antifrizli cam suyu aldım. 3 litre suyla karıştırılması gerektiği yazıyordu. Karışım hazır. Fakat su deposu kaç litre alıyor tam olarak bilmiyorum. Bilen var mıdır ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |