|
hidrolik blogu yardım lutfen |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2016 Saat 02:36 |
Ya tanıdığım birisi turbo değişecekti 2200€ istediler dedi Fransada. O da Türkiyeden alıp kargolatacaktı bize sonra vazgeçip arabayı sattı
|
|
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok yanlışın var turbo 200 250 euro arasi
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Fransada servis hdi turbosuna 2200€ istiyor. Türkiyede 600€ orjinali.
Sadece fiyat kıyaslaması yaptım kusura bakma otomatik vitesten anlamam Geçmiş olsun.. |
|
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba arkadaşlarım geçenlerde sanzuman vuruntusu hakkimda yazı yazmıştım dün ve bugün fransada pejo servislerine gittim durumu anlattım bu arada aracim 407 otomatik vites 2.0 hdi 2006 model al6 sanzuman.problemim araç soğukken yok ama araç nezaman isindi vutes gecislerinde takk diye vuruntu var ve özellikle geri vutes r pozisyonuna alırken acayip var sanarsiniz motor yerinden çıkıyor bana maliyeti yaklaşık 1800€ 2500€ arası çıkardılar sanzuman hidrolik blogu dediler konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen akıl versin aracın sanzuman yagi değişmedi not olarak saygilar
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |