![]() |
|
Anahtar çip sorunu.. Yardım lütfen[çözüldü] |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2017 Saat 22:19 |
||
benzer olay benimde başıma geldi
![]() ![]() anahtarcıların eline düşmeyin acımaları yok
![]() |
|||
![]() |
|||
Ado3442 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
hzr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
||
Hocam o işi hiç girme bence üsküdar'da daha önce yaptırdığım anahtarcı var fiyat aldım immobilizer çipini 100 tl ye yapıyor bende yaptırıcam bu ay içinde istersen özelden mesaj at yerini tarif ederim
|
|||
![]() |
|||
Baran35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2017 Konum: Eşrefpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
||
Cok tesekkr ederim. Bendeki anahtar da tek dugmeli olan model ona yapilmiyor diye duydum ama yine de bi sormakta fayda var :) |
|||
Az'dan Az, Çok'tan Çok Gider..
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
Ben bornova' dayım Bornova çarşıda Hocaoğlu anahtarcı var caminin karşı köşesi orada yaptırdım ...
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
Baran35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2017 Konum: Eşrefpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
||
Konuyu hortlatıyorum ama hocam anahtarı nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim. Bente tek tuşlu anahtar mevcut sanırım onu da sustalıya çevirebilirler. Fiyatı da gayet uygun geldi ve yedek anahtarım mevcut değil. Adres veya herhangi bir bilgi verirsen sevinirim.
|
|||
Az'dan Az, Çok'tan Çok Gider..
|
|||
![]() |
|||
ramses64_79 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ramses64_79
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Geçmiş olsun aynı durum benim başıma da gelmişti bir kaç sene önce. Bende ebay'den anahtar kabı alıp değiştirmiştim. Fakat ben genelde esk parçaları hemen atman. Çekmeceye salladım. Bir iki gün sonra aracı kullanmak isteyince de çalışmadı. Tabi aklıma hiç anahtar kabını değiştirdiğim falan gelmedi. Çekici çağırıp elektirikçinin yolunu tuttuk adam bir iki bakınıp "bu kabı siz mi değiştirdiniz öyleyse inşallah esksini atmamışsınızdır, içinde siyah bir çip olacaktı" deyince "iyiki atmamışım diyerek" evden alıp geldim o kabı. Siyah çipi de takınca çalıştı. Bu immobilizer çipi elektronik devredir diye düşünüyordum, böylelikle tecrübe edinmiş oldum. Bu arada aracımın yedek anahtarı olmadığı için o konuda fikr yürütme şansım olmadı tabi. Genelde mi öyle hala bilmiyorum ama sanırım elektronik devre kapılar v.s içinmiş demek ki. |
|||
407 1.6 2006 executive
206 1.4 2004 x-line 206 1.4 2004 XT- HDİ |
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
||
araç sigortasının büyük ihtimal ücretsiz çekici hizmeti olması lazım hocam poliçey bakarsanız hiç yoktan 100 tl cebinizde kalır.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
||
Monalos_Badur arkadaşlar çok teşekkür ederim.. yedek anahtar olayını kafamda çalışmıyor olarak bitirdiğim den direk 350 liraya bugün gerçekten yaptıracağım.. buraya yazmadan önce Emin olun 8-10 yerle görüştüm Hatta bu sabah da dönecekler vardı bu konuda çok fiyat farkı var.. kimi 100 liraya sadece kod atarım diyor Kimi 200 liraya orjinal kod atarım 120 130 liraya sustalı anahtar yaparım Aracınız çalışmadığından Oraya gelirsem servis ücreti ile 350 lira olur diyorlar
|
|||
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|||
![]() |
|||
Badur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2016 Konum: Aliağa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
||
Geçmiş olsun.
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
Ya arkadaşlar şu anahtar chip olayını dehşetle okuyorum ya sizin memleket çok kazıkçı yada bizim burası çok ucuz bende 106 var 2 anahtarım var ikisinde de chip var bir tanesini sustalı yaptırdım ve chipi ona aktardım ev taşıma sırasında sustalı anahtarım ya kayboldu yada çalındı bilemiyorum yedek anahtarla 1 sene kullandım bunu da kaybetmeyeyim diye devamlı gittiğim anahtarcıya uğradım ve tekrar sustalı anahtar yaptırdım sağ olsun bana Chrysler sustalı anahtarı ve chip yedekledi fiyat olarak ta 100 tl dedi çalıştırmada hiç bir sıkıntı yok ve çokta güzel oldu.. adamlarda katalog var arabanın marka ve modelini söylüyorsun katalog tan sana chip modelini buluyor kutu gibi bir makine var senin chip i ona kopyalıyor bu işlem 20 saniye sürüyor ... bu tarz sıkıntısı olanlara seve seve yardımcı olurum ...
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
||
İyi abi sorunu çözdüysen güzel :-)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
||
probleminiz çözüme kavuşmasına sevindim hocam o anahtarcılar ne fiyatı vermiş öyle 350-400 tl 5 ay önce benimde çip kaybolmuştu anahtarcıyı aradım cod kart varda kumandasız 60 tl yaparım dedim kumandalı yedek ile birlikte 200 tl fiyat verdi. cod yoksa yeni anahtar içinde yedekli ikiside kumandalı sustalı 280 tl fiyat vermişti.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
||
Arkadaşlar çok mutluyum.. yedek anahtar aracıma çalıştırdı her şey dediğiniz gibi
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
||
Ben de sabahı merak ediyorum. Aynı Endişelerim var çalıştırmaz diye veya içinden çip çıkmaz diye.. arkadaşların söylediğine göre direksiyonun altındaki sigorta kutusuna koy yedek anahtarı diyorlar.. acaba normal kumandalı anahtar ile ikisinin birleşiminden kaynaklanan bir sistemde mi çalışıyor.. araç Normalde yedek anahtar çalıştırmıyor biliyorum manuel kapıyı açıyor marşa basıyor fakat immobilizer olmadığından Araba çalışmıyor En azından ben öyle biliyorum iki üç senedir de denemedim yarın böyle bir Sonuçta bekliyorum.. açıkçası kendimi hazırladım fakat çip varsa En azından 300 400 lira değil de 100 liraya belki kod attırabilirim
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
||
Benim aracın da yedek anahtarı sadece kapı açıp kapama görevi görmekte,sanırım kodlama yapılarak araca tanıtılması gerekiyor.
Düzenleyen Sercan Mungan - 16 Kasım 2016 Saat 00:36 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
||
Aliexpress.com dan aldığım ürün gayet iyi. 25 günde geldi.. Ama sevinemedik
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Badur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2016 Konum: Aliağa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
||
Eğer o çip varsa kesin çalıştırır. Rahat olun. Ben uzun sürer diye aliexpress ten almadım. Gitti gidiyor da kargo dahil 13₺ ye aldım. Ama eskisi atmamak beni kurtardı. Bir daha bakınca dikkatli şekilde gördük parçayı. Yoksa benim ki de güme gidiyor du.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
||
Anladım ama o kadar hızlı geliştiki durum.. Çöp aracı bile öğlen vakti gelip almış çöpleri.. Gitti yani.. arkadaşların söylediği gibi yedek anahtarın içini sökeceğim sabahleyin, Normalde yedek anahtarını çalıştırmadığını biliyorum ama kumanda ile bağlantısı var ise azda oolsa bir umudum var
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Çöpe attığın parçanın içindedir. Köşede duruyor dikkatlice bakmazsan göremezsiniz bile.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |