Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Anahtar çip sorunu.. Yardım lütfen[çözüldü]
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Anahtar çip sorunu.. Yardım lütfen[çözüldü]

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Peugeot35 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Peugeot35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Anahtar çip sorunu.. Yardım lütfen[çözüldü]
    Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2017 Saat 22:19
benzer olay benimde başıma geldi Smile aliexpress'ten üç kuruşa yeni anahtar sahibi olacaz diye kabı değişirken cip kırıldı 100 tl kaçtı LOL daha fazla kaçacaktı şansım vardı yedek anahtar aktif çalışıyordu ( bende aracı yeni aldığımda yedek anahtar kapıyı açıp arabayı çalıştırmıyordu 20 tl ye araca tanıttırdım ve zamanı geldi zor anımda işime yaradı )

anahtarcıların eline düşmeyin acımaları yok Big smile
Yukarı Dön
Ado3442 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ado3442 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2017 Saat 01:07
Orjinalini yazan: hzr206 hzr206 Yazdı:

Hocam o işi hiç girme bence üsküdar'da daha önce yaptırdığım anahtarcı var fiyat aldım immobilizer çipini 100 tl ye yapıyor bende yaptırıcam bu ay içinde istersen özelden mesaj at yerini tarif ederim
anahtarcı nerede bende üsküdardayım yardımcı olursanız sevinirim
Yukarı Dön
hzr206 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hzr206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2017 Saat 22:39
Hocam o işi hiç girme bence üsküdar'da daha önce yaptırdığım anahtarcı var fiyat aldım immobilizer çipini 100 tl ye yapıyor bende yaptırıcam bu ay içinde istersen özelden mesaj at yerini tarif ederim
Yukarı Dön
Baran35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Baran35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2017 Saat 19:09
Orjinalini yazan: outlaw outlaw Yazdı:

Orjinalini yazan: Baran35 Baran35 Yazdı:

Ya arkadaşlar şu anahtar chip olayını dehşetle okuyorum ya sizin memleket çok kazıkçı yada bizim burası çok ucuz bende 106 var 2 anahtarım var ikisinde de chip var bir tanesini sustalı yaptırdım ve chipi ona aktardım ev taşıma sırasında sustalı anahtarım ya kayboldu yada çalındı bilemiyorum yedek anahtarla 1 sene kullandım bunu da kaybetmeyeyim diye devamlı gittiğim anahtarcıya uğradım ve tekrar sustalı anahtar yaptırdım sağ olsun bana Chrysler sustalı  anahtarı ve chip yedekledi fiyat olarak ta 100 tl dedi çalıştırmada hiç bir sıkıntı yok ve çokta güzel oldu..
adamlarda katalog var arabanın marka ve modelini söylüyorsun katalog tan sana chip modelini buluyor kutu gibi bir makine var senin chip i ona kopyalıyor bu işlem 20 saniye sürüyor ... 
bu tarz sıkıntısı olanlara seve seve yardımcı olurum ...
Konuyu hortlatıyorum ama hocam anahtarı nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim. Bente tek tuşlu anahtar mevcut sanırım onu da sustalıya çevirebilirler. Fiyatı da gayet uygun geldi ve yedek anahtarım mevcut değil. Adres veya herhangi bir bilgi verirsen sevinirim.

Ben bornova' dayım Bornova çarşıda Hocaoğlu anahtarcı var caminin karşı köşesi orada yaptırdım ... 

Cok tesekkr ederim. Bendeki anahtar da tek dugmeli olan model ona yapilmiyor diye duydum ama yine de bi sormakta fayda var :)
Az'dan Az, Çok'tan Çok Gider..
Yukarı Dön
outlaw Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı outlaw Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2017 Saat 18:27
Orjinalini yazan: Baran35 Baran35 Yazdı:

Ya arkadaşlar şu anahtar chip olayını dehşetle okuyorum ya sizin memleket çok kazıkçı yada bizim burası çok ucuz bende 106 var 2 anahtarım var ikisinde de chip var bir tanesini sustalı yaptırdım ve chipi ona aktardım ev taşıma sırasında sustalı anahtarım ya kayboldu yada çalındı bilemiyorum yedek anahtarla 1 sene kullandım bunu da kaybetmeyeyim diye devamlı gittiğim anahtarcıya uğradım ve tekrar sustalı anahtar yaptırdım sağ olsun bana Chrysler sustalı  anahtarı ve chip yedekledi fiyat olarak ta 100 tl dedi çalıştırmada hiç bir sıkıntı yok ve çokta güzel oldu..
adamlarda katalog var arabanın marka ve modelini söylüyorsun katalog tan sana chip modelini buluyor kutu gibi bir makine var senin chip i ona kopyalıyor bu işlem 20 saniye sürüyor ... 
Konuyu hortlatıyorum ama hocam anahtarı nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim. Bente tek tuşlu anahtar mevcut sanırım onu da sustalıya çevirebilirler. Fiyatı da gayet uygun geldi ve yedek anahtarım mevcut değil. Adres veya herhangi bir bilgi verirsen sevinirim.
Ben bornova' dayım Bornova çarşıda Hocaoğlu anahtarcı var caminin karşı köşesi orada yaptırdım ... 
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Yukarı Dön
Baran35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Baran35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2017 Saat 17:41

Az'dan Az, Çok'tan Çok Gider..
Yukarı Dön
ramses64_79 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ramses64_79 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2016 Saat 17:14
Orjinalini yazan: ertanakar ertanakar Yazdı:

Anladım ama o kadar hızlı geliştiki durum.. Çöp aracı bile öğlen vakti gelip almış çöpleri.. Gitti yani.. arkadaşların söylediği gibi yedek anahtarın içini sökeceğim sabahleyin, Normalde yedek anahtarını çalıştırmadığını biliyorum ama kumanda ile bağlantısı var ise azda oolsa bir umudum var

Geçmiş olsun aynı durum benim başıma da gelmişti bir kaç sene önce. Bende ebay'den anahtar kabı alıp değiştirmiştim. Fakat ben genelde esk parçaları hemen atman. Çekmeceye salladım. Bir iki gün sonra aracı kullanmak isteyince de çalışmadı. Tabi aklıma hiç anahtar kabını değiştirdiğim falan gelmedi. Çekici çağırıp elektirikçinin yolunu tuttuk adam bir iki bakınıp "bu kabı siz mi değiştirdiniz öyleyse inşallah esksini atmamışsınızdır, içinde siyah bir çip olacaktı" deyince "iyiki atmamışım diyerek" evden alıp geldim o kabı. Siyah çipi de takınca çalıştı. Bu immobilizer çipi elektronik devredir diye düşünüyordum, böylelikle tecrübe edinmiş oldum. Bu arada aracımın yedek anahtarı olmadığı için o konuda fikr yürütme şansım olmadı tabi. Genelde mi öyle hala bilmiyorum ama sanırım elektronik devre kapılar v.s içinmiş demek ki.
407 1.6 2006 executive
206 1.4 2004 x-line
206 1.4 2004 XT- HDİ
Yukarı Dön
sonerkyl Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sonerkyl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2016 Saat 14:07
araç sigortasının büyük ihtimal ücretsiz çekici hizmeti olması lazım hocam poliçey bakarsanız hiç yoktan 100 tl cebinizde kalır.
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.
Yukarı Dön
ertanakar Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ertanakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2016 Saat 13:15
Monalos_Badur arkadaşlar çok teşekkür ederim.. yedek anahtar olayını kafamda çalışmıyor olarak bitirdiğim den direk 350 liraya bugün gerçekten yaptıracağım.. buraya yazmadan önce Emin olun 8-10 yerle görüştüm Hatta bu sabah da dönecekler vardı bu konuda çok fiyat farkı var.. kimi 100 liraya sadece kod atarım diyor Kimi 200 liraya orjinal kod atarım 120 130 liraya sustalı anahtar yaparım Aracınız çalışmadığından Oraya gelirsem servis ücreti ile 350 lira olur diyorlar
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
Yukarı Dön
Badur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Badur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2016 Saat 12:31
Geçmiş olsun.
Yukarı Dön
outlaw Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı outlaw Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2016 Saat 12:05
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Yukarı Dön
monalos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monalos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2016 Saat 09:55
İyi abi sorunu çözdüysen güzel :-)
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
Yukarı Dön
sonerkyl Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sonerkyl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2016 Saat 09:25
probleminiz çözüme kavuşmasına sevindim hocam o anahtarcılar ne fiyatı vermiş öyle 350-400 tl 5 ay önce benimde çip kaybolmuştu anahtarcıyı aradım cod kart varda kumandasız 60 tl yaparım dedim kumandalı yedek ile birlikte 200 tl fiyat verdi. cod yoksa yeni anahtar içinde yedekli ikiside kumandalı sustalı 280 tl fiyat vermişti.
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ertanakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2016 Saat 09:03
Arkadaşlar çok mutluyum.. yedek anahtar aracıma çalıştırdı her şey dediğiniz gibi şimdi bir kaç gün böyle idare edip çip den 1 tane daha yaptırcam.. Hepinize çok teşekkür ederim.. Akşamda moral verdiniz.. Hepinizden Allah razı olsun
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ertanakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2016 Saat 00:57
Ben de sabahı merak ediyorum. Aynı Endişelerim var çalıştırmaz diye veya içinden çip çıkmaz diye.. arkadaşların söylediğine göre direksiyonun altındaki sigorta kutusuna koy yedek anahtarı diyorlar.. acaba normal kumandalı anahtar ile ikisinin birleşiminden kaynaklanan bir sistemde mi çalışıyor.. araç Normalde yedek anahtar çalıştırmıyor biliyorum manuel kapıyı açıyor marşa basıyor fakat immobilizer olmadığından Araba çalışmıyor En azından ben öyle biliyorum iki üç senedir de denemedim yarın böyle bir Sonuçta bekliyorum.. açıkçası kendimi hazırladım fakat çip varsa En azından 300 400 lira değil de 100 liraya belki kod attırabilirim
Yukarı Dön
Sercan Mungan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sercan Mungan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2016 Saat 00:36
Benim aracın da yedek anahtarı sadece kapı açıp kapama görevi görmekte,sanırım kodlama yapılarak araca tanıtılması gerekiyor.

Düzenleyen Sercan Mungan - 16 Kasım 2016 Saat 00:36
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ertanakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2016 Saat 23:56
Aliexpress.com dan aldığım ürün gayet iyi. 25 günde geldi.. Ama sevinemedik
Yukarı Dön
Badur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Badur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2016 Saat 23:23
Eğer o çip varsa kesin çalıştırır. Rahat olun. Ben uzun sürer diye aliexpress ten almadım. Gitti gidiyor da kargo dahil 13₺ ye aldım. Ama eskisi atmamak beni kurtardı. Bir daha bakınca dikkatli şekilde gördük parçayı. Yoksa benim ki de güme gidiyor du.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ertanakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2016 Saat 23:17
Anladım ama o kadar hızlı geliştiki durum.. Çöp aracı bile öğlen vakti gelip almış çöpleri.. Gitti yani.. arkadaşların söylediği gibi yedek anahtarın içini sökeceğim sabahleyin, Normalde yedek anahtarını çalıştırmadığını biliyorum ama kumanda ile bağlantısı var ise azda oolsa bir umudum var
Yukarı Dön
Badur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Badur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2016 Saat 23:12
Çöpe attığın parçanın içindedir. Köşede duruyor dikkatlice bakmazsan göremezsiniz bile.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 324 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6454 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 186 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 461 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 373 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107583 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1610 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3250 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10024 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8993 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1077 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1220 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1695 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55632 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1434 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2770 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 286 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2882 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English