![]() |
|
follow me home kücük sıkıntı var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2016 Saat 23:38 |
Yaptım güzel oldu da içime sinmedi açıkcası , yani kitleyince yanıyor lambalar arabanın başından ayrılınca diyom ya kapanmazda akü biter diye 45 sn başını bekliyorum arabanın , hem uzun vade kullanımda aküyü yorar diye düşün üyorum , birrde amerikan park yaptığımda 1 senye yakın sıkıntısız kullandım sonra bsi de sorun çıktı ucuz atlattık değiştirmeyi , o yüzden korktum da beyine zarar verir diye , söktüm arabada duruyor kutulamıştım da güzel olduydu , ama kutu ve kablolar gözüküyor du hoşuma gitmedi orjinali seviyorum ben , yapmak isteyene yardımcı olurum şema flan atarım kolay yapımı
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam eline sağlık yaptıysan problemi yoksa şu an güle güle kullan :) Sorun hakkında tam bir bilgiye sahip değilim bir elektriçiye sormanı tavsiye ederim.
Eğer montajı yaparken fotoğraf çektiyseniz bir konu açıp altında yapılan işlemleri anlatırsanız, yapmak isteyen arkadaşlara da ön bilgi olur :) |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunu mu tartışalım simdi ? Siz kullanmıyor olabilirsiniz. ihtiyaç duymuyor olabilirsiniz. Arkadaşın ihtiyacı olabilir, heves etmiş olabilir. Yani işin özü canı öyle istiyor olabilir. Kaldı ki ben de pek tabi kullanıyorum. Elektrik aksamıyla oynayacak bir şey de Yok :) işi bildikten sonra |
|
![]() |
|
BurakCnR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Başına iş çıkarmadan bi elektroniçiye göster :D
|
|
Kadını Gösteren Tayt, Arabayı Gösteren Jant:)
|
|
![]() |
|
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bir kere bile kullandığım bir şey değil bunun için arabanın elektrik aksamıyla bu kadar oynamaya değermi?
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
|
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
follow me denilen özelliği yeni öğrendim. stop ettikten sonra uzunları yakıyorsun 30 saniye snra kapanıyor ama beğenmedim sadece şekil yapmak için iyi bi ortamda arkandan ışıklar kapanıyor felan :D
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
merhaba iyi günler follow me yapımı için herşeyi ayarladım röleleri bagladım kitlemeye basınca araba kitleniyor follow me röle çekiyor lambalar yanıyor 30 sn sayıyor kapanacak gibi yapıyor geri yanıyor .
follow me rölenın tetiklendikden sonra 12 v veren çıkış ucunu baska bi 40a rölenin bobin ucuna bagladım. kumandadan kitlemeye basınca devre çalısıyor fakat dediğim gibi süre sonunda follow me röle kapanıyor 1 sn içinde geri tetikleniyor 40a röleyi iptal ettiğim zaman follow me rölenın 12 v çıkıs ucunu lambaya bağlıyorum sistem sıkıntısız çalısıyor . kapı kitlenınce açılınca süre sayıyor ve kapanıyor. ama anlamadıgım 40a röleye takınca niye düzgün çalısmıyor acaba 40a rölenın bobini manyetik alandan follow me röleyi geri mi tetikliyor. bu konu hakkında yardım edersenız seviniriim teşekkürler..
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |