|
407 1.6 dizel ilk çalıştırmadaki duman |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2016 Saat 17:27 |
Arkadaşlar merhaba, bugün sanayiden geldim, tavsiye üzerine bi özel servise götürdüm arabamı, usta şöyle bir motorun çalışmasına baktı, ilk çalıştırmada ve motor soğukken sarsıntı var mı diye sordu, sarsıntı filan yok motorda, o zaman motorda sorun yok, enjektörde olabilir dedi, yani kısacası ustada bir şey bulamadı, würth dizel yakıt katkısı koydu depoya, internette 20 lira olan ilacı 35 liraya kakaladı, sonra da güle güle, ustanın böyle baştan savma bir kazık atacağını bilseydim, internetten alır kendim koyardım, işte böyle arkadaşlar ama aracımda ciddi bir problem olmadığını anladım bugün, iyi günler...
|
|
BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
|
Efkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
407 ERHAN Aynı sorun bende de var daha aracı vakit bulup götüremedim çözüm bulursan banada söyle benim ki suda eksiltiyor.
|
|
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Tekrar teşekkürler arkadaşlar, umarım enjektörlerde sıkıntı yoktur, ben Kastamonuda yaşıyorum, burada işi bilen iyi bir peugeot servisi yok maalesef, en yakın yer Ankara, vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda en kısa zamanda Ankarada tanınmış bir servise götüreceğim, umarım fazla masraflı bir arızası yoktur, sağolun varolun, iyi günler arkadaşlar.
|
|
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pc bağlandığında enjektör çalışmıyorsa hata kodu verir. ama enjektör işeme sanayiciler öyle der (damlatma) gökhan kardeşimizin dediği gibi ilk çalıştırmada duman atar onuda enjektör tarmiri yapan yarler var sökerek kontrolünü yapıyorlar tamiri mümkün 4 enjektör tamiri 800-1200 tl arası fiyat çıkaracaklardır malesef.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Bha41
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gecmis olsun. Konu takip.
|
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sağolun, aracımı özel serviste bir bilgisayara bağlatsam, bu söylediğiniz sorunlar tespit edilebilir mi acaba, hani motoru kurcalatmak istemiyorum.
|
|
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kesinlikle enjektörlerle alakası var. enjektör ucunda kalan mazot ilk calıstırmada yakamadan atıyor
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica ederim. evet oda olabilir. birde enjektör pulları ve contasınıda kontrol ettirin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Çok teşekkür ederim sonerkyl kardeşim, egr valfi olabilir belkide ancak başka bir arkadaşım da subap lastiklerinden olabilir demişti.
|
|
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
egr valfi yapar genelde bu tip problemleri.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi, aracımı ilk çalıştırdığımda yaklaşık 1 dakika kadar duman atıyor, rengi sanki mavi gibi, tam olarak karar veremedim, biraz da yanık kokusu oluyor, bir iki gaz verdikten sonra duman kesiliyor,yolda giderken ani gazlanmalarda ise duman attığını görmedim, bu durum neyin nesi acaba arkadaşlar, bu konu hakkında kesin bilgisi olan veya başına gelen bir arkadaşımız varsa eğer, yardımcı olursa çok sevinirim, saygılarımla...
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |