|
206 3 satır yol bilgisayarı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2016 Saat 15:02 |
||
En mantıklı ve güvenilir yolu da bu |
|||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
||
paypal Türkiye dışından kullananlar için var halen ama Tr kullanıcıları faydalanamıyor, direk kredi kartından veya sanal kart ile alış veriş yapabilirsiniz. ben sürekli sanal kart ile alış veriş yapıyorum.
|
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
Ahmetaltan
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetaltan
|
||
Ben alalı epey bir zaman oldu. Fakat ebay da hala ödeme yöntemlerinde paypal görünüyor. Bir araştırın derim.size önerim Açık arttırma ile satılan ları takip edin. |
|||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Size aldığım arkadaşın iletişim bilgilerini gönderiyorum.
|
|||
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
||
saol dediginiz arkadaşa özel mesaj attım bakalım varmı elinde..
|
|||
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
||
Eski konulara baktığınızı söylüyorsunuz. Eski konularda satışını yapan Tarantula nickli arkadaşa ulaşabilirseniz o Temin ediyor.
|
|||
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
||
paypal hesap ları durduruldu ama TR için yurtdışı alımlar zor artık o yüzden burdan bulabilirim dedim belki...
|
|||
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|||
Ahmetaltan
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetaltan
|
||
Ben ebay dan almıştım. Peugeot 206 display diye aratıp bulabilirsiniz. Açık arttırma olan ürünler den takip edin. Uygun fiyata alırsınız
|
|||
dejawu1978
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
||
yokmu arkadaşlar bir bilgisi tanışı olan...?
|
|||
dejawu1978
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
||
selam aleyküm .. arkadaşlar bu 3 satır ile ilgili konulara baktımda geneli cok eski konular suan aktif satan varmı acaba forumda var ise fiyat yazabilirmi acaba ...? aracım 206/2006 fever
şimdiden cvp arkadaşlara teşekkür ederim.
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |