![]() |
|
Turbonun Ötmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2016 Saat 14:44 |
hocam verdiğiniz sayfa çok yardımcı olacak :) ama zaten bütün firmalardan bende teklif almıştım, üzerime ilk araç olduğu için 1836TL normal olarak görüyorum. 5. basamak için azami üst sınırı görmüş oldum, teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şuradan kabaca siğorta fiyatlarını görebilirsin.
https://www.sbm.org.tr/tr/OnlineIslemler/Sayfalar/TrafikSigortasiPrimBilgilendirme.aspx
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam o inşallah indirimli fiyat, geçen sene 1836 tl yaptırdım. bu sene o civarlara düşeceğini umuyorum. işin tuhaf tarafımı abime çıkan en düşük sigorta 3300TL idi. üzerime aldım aracı bana 1836 tl çıktı :) abimde kaza vardı 2 sene içerisinde 2 tane. bende kaza yok, fiyat o şekilde :) zaten aracı satmak istememin sebebi de bu trafik sigortası, bide turbo masraf açarsa elde tutmamın anlamı yok. ne kadar sevsem de.
herkese teşekkür ederim yorumları için.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
revizeyi 0hatayla cıkaran yerler var mesela izmirde Ege Turbo.. işi makınalar bitiriyo, bilindik yer oldu mu, korkma bence
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
tamir pek sağlıklı olmuyor. 1500 tl trafik sigortasımı olur ![]() |
|
![]() |
|
Bha41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Araci alirken islik sesiyle aldim cekiste vs bi dusukluk yoktu biraz takintili oldugum icin orijinaliyle degistirdim. Cok arastirdim revize dikis tutmuyor bircok konu mevcut nette.
|
|
![]() |
|
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Eksper benim turboyada ötüyor dedi ama rolantide gaza basınca 4 bin devirlere gelince inceden bir ses geliyor. baktırcam 10 binlik bakımlarında hepsine. muhtemelen borusunda yırtık olmuştur. çekişi felan sorun yok çünkü
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
turbo tamiri yapıyorlar. ortalam 400-500 tl civarındadır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
hocam bunun tamiri mümkün değil mi? zaten trafik sigortası geliyor 1500TL bide turbo çıkarsa satacağım aracı
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
turbo üflüyorsa bitmiştir zaten değiştiricen başka yolu yok
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Arkadaşlar, bir kaç yıldır 207 kullanıyorum. Turbonun ötmesi tabi ki normal ona sözüm yok, senelerdir zaten ötüyordu :)
aracım 1.4HDI ve 225 bin km'de. uzun zamandır yaklaşık olarak 20-30 bin km'dir. Turbodan aşırı şekilde ıslık sesi gelmeye başladı ve aracımı tanıyorsam bu ses normal seviyede değil :) 4. vitesde 80-90km/h civarı 5. vitesten itibaren tüm hızlarda. 90 - 100 - 110 ve 120 civarı hızlarda yukarılarını hiç söylemiyorum bile, ıslık sesi kulağa işkence verecek şekilde yüksek geliyor. bu ses normal olsa önceden de bu şekilde çıkardı. ama önceden tatlı bir sesti bu. yine aynı ses fakat ses seviyesi en az 4 veya 5 kat daha fazla. 120 den sonra basmaya korkar oldum. turbonun hava hortumu mu desem. kalın siyah hortum terleme yapıyor. ustaya 20 bin km önce gösterdiğimde buhar terleme yapıyor normal ama fazla değil daha kullanırsın demişti. turboya giren kalın siyah borunun üzeri belirli km sonra yağ kaçırıyor gibi yani. ne gibi bir yol izlemem gerekir, başına gelen arkadaşımız var mı yardımcı olabilecek ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |