|
BASKI BALATA DEĞİŞİMİ ?? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ırfan
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2016 Saat 03:48 |
600 TL Degişim yaptırdım bende fiyat normel. Araba kendine geliyor :D
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Tamamen kullanıma bağlı hocam
|
|
road26
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim aracında 1.4benzinli 26000km de almıştım. Kalkışda bazen silkeleme yapıyordu. 46000km şu an debriyaj ı geç bırakınca bi sorun yok. Kaç km ömrü acaba baskı balata nın
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Yarın yaptırmayı düşünüyorum. Sanırım ustanın bana verdiği fiyat bilya dahil fiyat. Az önce fiyatına baktım 40 lira diyor. Dikkat etmem gereken bir konu var midir bu işlem yapılırken ? Bilya dışında ekstra şunu da değiş diyeceğiniz bir parça var midir ?
Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 14 Ağustos 2016 Saat 23:48 |
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Aynı şeyi hesap ediyorum, 2. Viteste patinaj bekliyorum sonrasında :))
|
|
tolga.onal
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Haftasonu 307 min debriyaj setini değiştirdim 230 tl set 250 tl işçilik ve şanzıman yağı tuttu. fakat arabaya bindikten sonra gözüme görünmedi bile müthiş bi performans artışı oldu yaptır bir an önce kurtul
|
|
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Şuan arabam gitmiyor nerdeyse, yavaş yavaş gazı oturta oturta vermek gerekiyor. Özellikle yokuşlarda çok belli ediyor kendini. Hele bir de araç doluysa sorma gitsin :) şart oldu yaptırmak.
|
|
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben de değiştirdiğim de 475 - 500 TL civarında değiştirmiştim. 225 - 250 malzeme geri kalanı işçilik diye hatırlıyorum
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Eyvallah hocam. Piyasa böyle ise yapacak bişey yok mecbur ;)
|
|
kaansvn
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fiyat normal sayılır ben değiştim 300 tl işçilik 50 tl ş. yağı devriyaj set 200 tl ustanla konuş anlaş piyasa 300 tl
|
|
cool
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Eyvallah Samet sağolasın. 250 set fiyatı verdi usta 250 işçilik Dedi 50 lira da şanzıman yağı. 550 ediyor gerçi 50 lira daha koydu Heralde :)
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaş değiştirdi yakın zamanda 675 TL bir kaç yerden fiyat aldı orjinal parça için daha aşağı inen olmadı.Belki yerli parça veya farklı bir marka balatayı kendiniz temin ederseniz daha uygun fiyata gelir.Sadece işçilik fiyatı alıp hesap yapmak lazım o konuda.Tabi bu tarz durumlarda orjinal parça makbul olanıdır.Altarnatifler duruma göre değerlendirilir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Peugeot 206 sahibi arkadaşların cevabı daha net sonuçlar verecektir diye düşünüyorum
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Doğrudur ama ben hep kafamda 300-400 diye hesap ettim. Şok oldum öyle fiyata valla
|
|
rzy.dnz
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Normal bence pug bılmıyorum degısmedım hıc ama gecen gun fort connect marka aracımın degıstım 700tl servıste degıl sanayıde hemde servısse uygun gıbı gorundu bana
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Bir önceki bakımı ve bir kaç işimi daha yaptırdığım özel bir Peugeot Servisinden fiyat aldım. İşçilik ve şanzıman yağı dahil 600 lira fiyat çıkardı. Bana çok yüksek geldi. sizce bu fiyat Nasıl ? Sizler kaça yaptırdınız ??
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |