|
Peugeot 807 136 ps |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Santor
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2016 Saat 16:33 |
Hoşbuldum. Yola çıkmadan önce de egzoz ile ilgili br sıkıntı olmuştu. Sanırım sonrasında bu hatalar birbirini takip etti demek ki. İlgiiniz ve dayanışmalarınız için teşekkürler. Sağolun.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle hoşgeldiniz. gökhan kerdeşimizin dediği gibi hocam katalizör ile ilgili gibi içini boşaltırırsanız düzelir bence.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Santor
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eyvallah. Cevap için teşekkür ederim
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
P2408 -
Fuel Cap Sensor/Switch Circuit Arabanda tekleme vs yoksa çok bir şey olduğunu düşünmüyorum P4070 - Exhaust Pressure Sensor P0471 - Exhaust Pressure Sensor Range /Performance Bu iki hatada sanırım aracın kmsi yüksekse Katalizörün tıkanmış bu nedenlede egzoz gazını zor attığından performans düşüşü yaşıyor olabilirsin başka bir şey aklıma gelmedi
|
|
Santor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle merhaba.
Arabam yurtdışı. Herhangi bir sorun yoktu bu akşama kadar. Bugün egzoz ile ilgili bir hata verdi ve bende diagnostic aletimi taktım ve verilen hatanın sarı renk olduğunu gördüm. Ama onun haricinde 4 adet te kırmızı hata vardı. Ne oldukları araştırdım ama net birşey anlamadım. Uzun yola gideceğim. Acaba bu hatalar önemlimi önemsizmi. Resim olarak kodları koyuyorum. Eğer bilen bşr arkadaş varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |