Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ORJİNAL TEYBE DÖNÜŞ..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ORJİNAL TEYBE DÖNÜŞ..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
OguzhanKucuk61 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ORJİNAL TEYBE DÖNÜŞ..
    Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2016 Saat 22:09
Bakacağız hacim bakacağız, baskı Balata değişecek 3 bin sonra ağır bakım vAr. Biraz yürüründeki sıkıntıları çözdükten sonra artık bakacağız. Teşekkür ederim tavsiyeler için
Yukarı Dön
TugyyStyle Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TugyyStyle Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2016 Saat 20:05
kardeşim bende roadstar 8400N var indash model hoparlör olarak ise pioneer var 2 tane oda arkalarda önleri hiç sökmedim ama ses net ve son seste bile bozulma yapmıyor çok dışarıya dinleyecek bi ses olmasada sonuçta son seste bile bozulmadan dinliyorum bence pioneer teyp anfi arkaya kolon önlere hoparlör işini görür ama aldığın teyp bile güçlendirir bence bi anfi ile doldur istersen aracı :) 
: 0539 760 64 94

<
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2016 Saat 13:48
USBli olanı tercih edeceğimi düşünüyorum hocam Bi bakayim dediklerinize
Yukarı Dön
206 feline Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206 feline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2016 Saat 09:38
Orjinalini yazan: OguzhanKucuk61 OguzhanKucuk61 Yazdı:

Koyduğun ana ünite nedir hocam marka model ? Veya Bi link de olabilir sana zahmet

F/P olarak düşünüyorsan açık ara yeni seri Kenwoodlar derim

1) eğer CD bende şart diyorsan standart şu var:

http://www.atakantuning.com/Kenwood-...p,PR-1127.html

bunun yurtdışındaki modeli/ Amerikadakinin aynısı:

http://www.crutchfield.com/S-yfwf1io...-KDC-258U.html

dikkatini çekerimki reviews yani yorumlarda nadiren 5 yıldız alabilmiş bir ünite

2) eğer ben hoparlörlere anfi manfi takmayacam en fazla ilerde belki bir mono anfi ve sub takarsam takarım vede USB den şarkı dinlerim dersen açık ara aşağıdaki üniteyi hiçbiri alaşağı edemez.

kenwood ses kalitesi + 24bit dac çevirici vs gerçekten ama gerçekten çok tatlı sesi var

Kenwood KMM-U 256 Radyolu, USB Girişli Kumandalı Oto Teyp | Oto Teypler | Kenwood

burdada bakınız buda aynısının ingiliz pazarında satılanı vede gerçekten çok zorlayacı bir yorumcunun tarafından adeta altın değerinde sesi var yazmış 10 üzerinden ses kalitesine 10 vermiş

https://www.talkstuff.net/index.php/...dflac-he-r1476

şahsen ben bu 2 üniteye bakardım yarın satmaya kalksan ztn 150tlye satarsın olur biter bilemedin 125olsun canın yanmaz montajı kolay güncel ve sesi çok güzel,
bu arada cdsiz olan 2inci versiyonu yarım teyp kadar derin montajı çok daha kolay. (Yarbay 2016)
Bende bu ünite kenwood kmm U256 var birebir oturuyor 206 nin teyp yuvasına ekstra aparata para vermek zorunda kalmiyorsun.Hoperlerleri vs hepsini tamamlayıp bi kerede montaj yaptirirdim yerinde olsam . Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama uygunsa montajida aldığın yere yaptir ekstra montaja iscilik ödeme derim 80-100 liradan aşağı kimse elini sürmez montaj için

Düzenleyen 206 feline - 11 Haziran 2016 Saat 10:01
Yukarı Dön
ARDADOGAN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ARDADOGAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2016 Saat 04:42
Orjinalini yazan: ALLEX ALLEX Yazdı:

oğuzhan kardeşim,

2008 de sıfır 206 fever hb almıştım.ilk ay tesisatımı değiridim.bas için sedan daha uygun aslında.ama bendce bagajı fala öldürmeden sağlam bas almak mümkün.Ben Alpine swd 2030 almıştım.Aracı satarken de sökmemiştim.Keşke şimdi bulup alabilsem.

fiyatlar yükseldi ama kullanılmış swd 2030 alpine bulursan sağlam ise kaçırma derim.
pandizotu falan kesmeden bass alırsın.
Ayrıca orjinal clarion cd radyo ararsan benimki duruyor.
açtığım konularda bulabi,lirsin.sembolik bir ücretle verebilirim.

alpine swe-815 review tavsiye ederim 20cm ama bir canavar hb arabalar için birebir anfisi üzerinde ve bas kontrol kumandasıda var ben aldım cok ufak geldi pişman oldum ama calıştırınca ne kadar doğru bir seçim yaptığımın farkına vardım pişman olmuyacağını garanti ederim
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2016 Saat 00:41
Koyduğun ana ünite nedir hocam marka model ? Veya Bi link de olabilir sana zahmet
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206 feline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2016 Saat 00:09
Ana uniteyi(teybi) değiştirmeden hoperlör degistirmek hicbir fayda sağlamıyor. Ben subwoofer kullanmiyorum bence çok kafa şisiriyor ve yolda insani yoruyor ayrica gereksiz pahalı ve 5k 206 nin bagajini cok isgal edeyor. Kimileri seviyor kullaniyor sende seviyorsan bisey diyemem tercih meselesi. Allexinde dediği gibi sedan daha uygun subwoofer için koltuk altina falan gerek yok. izmirde olsaydin benim ses sistemini dinlerdin. Dediğim gibi orijinal ses sistemine 10 çeker. Ben once sadece teybi degistirdim (orijinal hoperlöri) ile deneme amaçlı dinledim akabinde hoperleri taktirdim. sadece teyp değişince bile bariz fark oluyor.
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2016 Saat 19:46
Alpine markası için ana Ünite ve basslarda bayağı üst seviye diyorlar, heralde ona göre de fiyatı vardır
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2016 Saat 19:45
Sembolik ücreti pm den rica edebilir miyim acaba :) ?
Yukarı Dön
ALLEX Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ALLEX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2016 Saat 19:06
oğuzhan kardeşim,

2008 de sıfır 206 fever hb almıştım.ilk ay tesisatımı değiridim.bas için sedan daha uygun aslında.ama bendce bagajı fala öldürmeden sağlam bas almak mümkün.Ben Alpine swd 2030 almıştım.Aracı satarken de sökmemiştim.Keşke şimdi bulup alabilsem.

fiyatlar yükseldi ama kullanılmış swd 2030 alpine bulursan sağlam ise kaçırma derim.
pandizotu falan kesmeden bass alırsın.
Ayrıca orjinal clarion cd radyo ararsan benimki duruyor.
açtığım konularda bulabi,lirsin.sembolik bir ücretle verebilirim.

MORALİ AĞRIYOR....
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2016 Saat 18:52
Orjinalini yazan: 206 feline 206 feline Yazdı:

Merhaba Oğuzhan nette gezeken tesadüfen konunu gördüm ve sırf sana cvp yazabilmek icin uye oldum. Geçtiğimiz aylarda Bmw marka aracımı sattıktan sonra sonra 206 aldım. Bmwde fabrikasyon ektra donanım olarak alınmış 280w hifi cikis ve 10 hoperlör bulunmaktaydı ve cok guzel bi sesi vardı. 206 feline olan aracımda ise 6 hoperlör bulunuyordu. ses sistemi aracı aldığım ilk gun kulagimi tirmalamaya başladı. Hemen arastirma içine girdim ve güzel ve ekonomik bir sistem yaptım. Orijinal teybe kesinlikle donme derim tam bir takoz.
Ses sistemini kurarken tamamen kaliteli ses uzerine çalıştım. bangir bangır gürültü değil kesinlikle.
Teyp olarak kenwood kmm u256 usb modelini tercih ettim. avrupada en zorlu yorumculardan tam puan almış ve altin değerinde bir ses olarak nitelendirilmis rakiplerine göre acik ara cok iyi bir ünite. fiyatida oldukca uygun ben atakan tuniningden aldım. hoperlör olarakta 206 larin standartlari baya uyduruk kağıt hoperler. clarion srg 1723 R +1323 R hoperlöri on kapilara takıp arkadaya uygun 2 tane oval atarsan seni fazlasiyla tatmin eder diye düşünüyorum. Bende oval olarak pioneer var. direksiyon altı kumanda icinde bir elektronikci bir arkadastan rica ettim modul yaptı istersen iletişim icin numarasini özelden verebilirim yasin eken adi youtube smart direksiyon kumandasi yazarsan çıkiyor. böylelikle kumanda sorunuda çözüldü ve cok temiz ses veren tatli standarından 10 gömlek üst  bmwdeki ses sisteminden bile güzel oldu. yerinde olsam kesinlikle orijinale dönmezdim. gorsmek üzere.orijinal teyp bende ama araci satarken yaptığım ses sistemini vermeyi düşünmediğim icin elimde tutuyorum.

Öncelikle sırf bilgilendirmek maksadı ile uğraşıp üye olup bu uzun metni yazdığınız için teşekkür ederim. Benim ilk arabam ve daha önce de profesyonel tesisatlı bir araca sahip eşim dostum olmadığı için pek anlamıyorum bu işlerden. Aux sd usb seçenekleri uğruna orjinal teybimden vazgeçip nispeten kötü bir ses kalitesi alınca, en kestirme ve mantıklı olarak orjinale dönüş olarak düşünmüştüm. Hem de direksiyon kumanda özelliği tekrar aktif olacaktı. Ama sizin dediğiniz şekilde mantıklı ve dediğinize göre orjinalden daha kaliteli ses alacağım. Sizin araçta 6 hoparlör olmasına rağmen, sonradan yaptığınız işlemler ile daha kaliteli ses almak ciddi bir durum ki benim araçta sadece önlerde 2 hoparlör var bir de tizler var ayna kollarının orda. Bir teypçinin arkalara hoparlör takmanın bir işe yaramadığını söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum. Pandizotu da kesmek istemiyorum. Araç Sedan olduğu için subwoofer dan da verim alamayacağım söyleniyor. Tam olarak ne yapacağımı bilemiyorum. Koltuk altı basslardan düşünüyorum. Gerçek bir ana ünite ve kaliteli 2 hoparlör işimi görür gibi geliyor. Tavsiyelere açık bir şekilde yardımlarınıza hazır bekliyorum teşekkürler..
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206 feline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2016 Saat 09:11
yukarıdaki monitörlü ünitelere o kadar ara vermeye gerek yok hem nasıl bir sesi var bilmioruz, hemde hoperlörleri değiştircen , gereksiz masraf olur 206 için. 
Yukarı Dön
Mrttt53 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mrttt53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2016 Saat 08:26
Orjinalini yazan: OguzhanKucuk61 OguzhanKucuk61 Yazdı:

Tavsiyeler için teşekkür ederim eğer orjinal E dönüş yapıp da audio system almazsam mutlaka hakiki bir pionner alacağım. Bu arada mert, o alttaki model için ön konsolu kendileri gönderiyorlar diye biliyorum. Yanı yer zaten yok. Teybin sığacağı boyda kalıbı gönderiyorlar

Kardeşim bu konuda çok bir araştırma yapmadım ancak senin kalıp dediğin ızgara ve alttaki sıcaklık tuşlarınıda içine alan göğüs çerçevesi sanırım.Benim araç 2004 model o alt tuşlar senin attıgn 2 resimde de otomatik yani daha ufak sanrm o modelde yer vardr ekranı takarsn üstüne cerceveyi, o kalıp dedigin sadece son süsü yani yer olmadıktan sonra işlevsiz.Çünkü hakikaten yer yok yani 2004 manuel tuşlularda çerçeveyle olacak iş gibi değil bu ekranlılardan alacaksan iyi araştır ben ekran konusunda tek olura teybin içinden çıkanlar olarak varabilmiştim.
Ha bu arada ön konsol dedigin icin ben 1. Resmine odaklı cevap yazdım.
Attıgn 2. Resimde o paraya kıyacaksan olur çünkü bilgi ekranı yerine geçecek ekranı da çerçevesiyle yolluyorlar zaten onun teybi normal teyp boyutunda olduğu için, 2. Resmin teybinin sığamama durumu yok.
Benim tavsiyem attığın 2 resmi de unut😊 pioneer al bütcene uygun bir hoparlör sistemi ve koluda aktifleştirdin mi bitti😊

Düzenleyen Mrttt53 - 10 Haziran 2016 Saat 08:31
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206 feline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2016 Saat 03:44
Merhaba Oğuzhan nette gezeken tesadüfen konunu gördüm ve sırf sana cvp yazabilmek icin uye oldum. Geçtiğimiz aylarda Bmw marka aracımı sattıktan sonra sonra 206 aldım. Bmwde fabrikasyon ektra donanım olarak alınmış 280w hifi cikis ve 10 hoperlör bulunmaktaydı ve cok guzel bi sesi vardı. 206 feline olan aracımda ise 6 hoperlör bulunuyordu. ses sistemi aracı aldığım ilk gun kulagimi tirmalamaya başladı. Hemen arastirma içine girdim ve güzel ve ekonomik bir sistem yaptım. Orijinal teybe kesinlikle donme derim tam bir takoz.
Ses sistemini kurarken tamamen kaliteli ses uzerine çalıştım. bangir bangır gürültü değil kesinlikle.Uzun arastirmalardan sonra
Teyp olarak kenwood kmm u256 usb modelini tercih ettim. avrupada en zorlu yorumculardan tam puan almış ve altin değerinde bir ses olarak nitelendirilmis rakiplerine göre acik ara cok iyi bir ünite. Bu isten anlayan abilerime sordugumda ise rakiplerinin hic biri bu uniteyi al aşağı edemez demislerdi. Fiyatida ses kalitesine gore oldukça uygun ben atakan tuniningden aldım. hoperlör olarakta 206 larin standartlari baya uyduruk kağıt hoperler. clarion srg 1723 R +1323 R hoperlöri kapilara takıp arkadaya uygun 2 tane oval atarsan seni fazlasiyla tatmin eder diye düşünüyorum. Bende oval olarak pioneer var. direksiyon altı kumanda icinde bir elektronikci bir arkadastan rica ettim modul yaptı istersen iletişim icin numarasini özelden verebilirim yasin eken adi youtube smart direksiyon kumandasi yazarsan çıkiyor. böylelikle kumanda sorunuda çözüldü ve cok temiz ses veren tatli standarından 10 gömlek üst  bmwdeki ses sisteminden bile güzel oldu. yerinde olsam kesinlikle orijinale dönmezdim. gorsmek üzere.orijinal teyp bende ama araci satarken yaptığım ses sistemini vermeyi düşünmediğim icin elimde tutuyorum.

Düzenleyen 206 feline - 10 Haziran 2016 Saat 23:49
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2016 Saat 19:40
Tavsiyeler için teşekkür ederim eğer orjinal E dönüş yapıp da audio system almazsam mutlaka hakiki bir pionner alacağım. Bu arada mert, o alttaki model için ön konsolu kendileri gönderiyorlar diye biliyorum. Yanı yer zaten yok. Teybin sığacağı boyda kalıbı gönderiyorlar
Yukarı Dön
ARDADOGAN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ARDADOGAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2016 Saat 14:39
Benden 307 var aldığımda arabada pirana diye usb aux lu bir teyp vardı ama ses kalitesi rezildi bende orjinal teybi geri taktım ses kalitesi 4 kat yükseldi diyebilirim.
şimdi pionner 5250 usb aux sd teyp taktım inanki sanki kolonlara birşeyler oldu resmen coştu kolonlar ve ses kalitesi orjinal teybe göre çook daha iyi ve kaliteli müzik dinliyorum ses istiyorsan 200 250 tl civarı bir pionner al derim.
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
Yukarı Dön
Mrttt53 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mrttt53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2016 Saat 12:57
Sağolun beyler.Teyp pioneer deh x3850ui, internetten 315tlye alıp dişi soketle arabann orjinal soketini hiç kesmeden taktırdm.Bu arada nasıl oldu da istemeden kendi yazdığımı alıntıladm anlayamdm simdi gördüm kusura bakmayn.

Oğuzhan senin o resmini koydugun 1.ürünü ben yabancı sitelerde gördüm yani bilgi ekranı yerine takılan ekranı.En ucuzu 900 1000tl idi.Çok lüzumsuz buldum alsam mı diye düşünmedim bile alttaki için zaten benim modelde(206xs 2004) yer yok.

Benim pioneerdan tavsiye ederim tesisat icinde basit kullanım icinde cok iyi ben orjinal takıntılı bir adam olarak hic sonradan takılma bir teybe bu kadar alışıp sevecegimi düşünmezdim anca o kadar memnunum ki sadece satarken çıkarırım
Pioneerdan önce orjinal kasetli vardı sanayide aux yaptırmıştım kuyu efektli
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2016 Saat 01:05
Aslında istediğim bu tip şeyler ama cok yüksek fiyatlılar.

Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2016 Saat 01:00
Orjinalini yazan: Mrttt53 Mrttt53 Yazdı:

Orjinalini yazan: Mrttt53 Mrttt53 Yazdı:

Kardeşim uyum dersen uyum ses dersen ses orjinal kumanda kolu dersen o da var😄 Pioneera geçtim cok memnunum bak görüntü olarak ışıkların uyumu biraz acele çektiğim bir resimdi ama gereken anlaşılıyor

Ben pioneerı taktırrken orjinal teybi saklayıp satmadgm icin dişi soketle birlikte momtaj yaptrdm yani böylece aracn orjinal soketi kesilmeden aynen durdu bu yöntem en iyisi bence

Güzelmiş, kumanda kolunu kullanabilmek büyük nimet görüntü olarak hiç biri yerini tutamaz ama benimki gibi bu da turuncu kırmızı gibi. Modeli nedir acaba ?
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OguzhanKucuk61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2016 Saat 00:56
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Her teybin kendine göre farklı soket tipi var umarım diğer teybi bağlayan arkadaş araçtan gelen orjinal soketi kesmemiştir eğer soket duruyorsa işiniz kolay.Ancak bizim araçların orjinal teyplerininde bir sınırı var daha kaliteli bir teyp alıp bağlantı yapabilirsiniz.Piyasada bir çok kaliteli ürün var.

Soketi kesmedi. Soketin pinlerinin yerlerinde değişiklik yaptı hatırladığım kadarıyla. Öyleyse eski haline çevirebilir sanırım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 35 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 14432 23 M.Emin
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 17066 16 tga508
konu icon 307 klima yönlendirme sorunu son mesaja git 388 0 KerimSahin
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 726 0 rekasparov
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 5090 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2755 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4828 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 521 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 8129 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 925 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 1091 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 668 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5749 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 731 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 519 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 1106 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 628 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 624 1 Altann
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
peugeot301 1
efe24 1
rekasparov 1
muratatalay 1
KerimSahin 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English