![]() |
|
Açık hava filtresi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SerhadKarakas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SerhadKarakas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2016 Saat 00:06 |
Ben aracıma orjinal amerikan K&N taktım fiyatı biraz tuzlu 230tl civarı gerçi benim arabam 2.0 motor olduğu için biraz daha büyük bir filtre oldu. Alt motor filtreleri biraz daha ucuza oluyor K&N de.Sesine gelecek olursak yüksek devir görmediğin zaman herhangi bir ses duymazsın o derece oluyor.Ben özellikle uzun yoldaki yakıt tasarrufuna dikkat ettim 8.32l den 8.28l civarı oldu ki bu da uzunyolda böyle oldu 100km normal devirde giderken :D tasarruf acısından pek birşey bekleme demek istediğim.Benim aracımda düşük devirleri kesinlikle öldürmedi orjinalinde nasıl çalıştıysa yine aynı çalışıyor yüksek devirlerde farkı anlıyorsunuz zaten.
|
|
2.0 406 ST BVA 150HP 2003
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kit olarak satılanlar araca uygun üretildiği için kolay montaj yaparsınız ancak kitlerin maliyeti yüksek.Önemli olan tek nokta filtreyi hava akışı fazla olan bir yere,sıcak hava çekmeyecek gibi sabitlemeniz yeterli.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
MadTurk_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
bu konudan hiç anlamadığım için soruyorum. maliyeti nedir her modifiyecide bulunur mu montajı kolay mıdır vs?
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
güzel bir kit bulup takabilirsen tatmin edici bir ses alırsın k&n veya raid hp gibi markalardan.
Ses güzel geldikçe daha fazla gaza basıyorsun yakıtın artar
![]() |
|
![]() |
|
MadTurk_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Arkadaşlar aracıma açık hava filtresi düşünüyorum. Abartı egzoz seslerine karşıyım. Amacım performans filan değil sadece araca hafif tatlı bi hırıltı gelsin istiyorum o kadar. Bu konuda bilgisi olanlar ne der?
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |