![]() |
|
led ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2016 Saat 00:05 |
Ben auris de kullaniyorum. Led cok daha iyi. Xenonlarin kalitelisi cok pahali. ZAmanla mercekte kararmaya sebep oluyor bu yuzden led aldim. Ledde ampuller arasi renk farki yok. Tepki sureleri harika. Anlik bile olsa tam gucte parliyor. Ledlerin tek sorunu uzun mesafe aydinlatmasi. Aracim mercekli olmasina ragmen uzun mesafe aydinlatma dustu. Ki benim kullandigim set gercek 55w 10.400 lumen. Piyasada bu degerdeki eld 600den asagi degil kendim yurtd isindan 280tl ye aldim.
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar buy konu hakkında bilgisi olanlar ne der merak ettim. orjinal halojenleri çıkartıp direk uyumlu sanıyorum ama cevremde yapan taktıran yok.az para değil.200 tl den başlıyor fiyatlar. alsak mı almasak mı ? alicilik kardeşimiz sanırım tecrube etti benzerini . Düzenleyen ALLEX - 06 Mayıs 2016 Saat 19:39 |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |