![]() |
|
Chip tuning |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
aslanaft ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2016 Saat 19:33 |
|
|
||
![]() |
||
esstel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende yaptıracam....listeye benide alın..beyni söker yollarım....yalnız yaz tatili olması lazım...araba lazım...
|
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1.4 benzinli de verim alabilir miyim acaba ?
|
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|
Ali, güzel bir fiyat alırsan haberini bekliyor olacağım
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Siz gelin hocam ikisini de en iyi sekilde hallederiz. Bu arada forumda cok soran var forum disinda da soranlar oluyor. Chip tuning icin bir sayi belirleyebilirsek bir yer ile gorusmeyi planliyorum bana guzel indirim yapacaktir. Kendisi isinin ehli custom remapci kopyala yapistir yapmiyor. Sizin istek ve talebinize gore en guncel cihazla aninda mudehale ediyor. |
||
![]() |
||
aslanaft ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
|
Mrb arkadaşlar 2005 mod. 206 1.4hdi aracima chip yazdırmayı düşünüyorum malum konu şakaya gelir yanı yok konya da oturuyorum ama işlemi ankara da yaptırmak istiyorum ankaralı arkadaşlar bir yardımcı olursanız şöyle sağlam bir yer varmı tavsiye edebileceğiniz ali cilik kardesimizin yanına ugramayida düşünüyorum
Kısmet olursa hız sabitleyici için ;) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |