|
BAGAJ KAPAĞI MEKANİZMASI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
serkanay55
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkanay55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2016 Saat 00:53 |
Benim hb motor ömrünü tamamlamıştı kızlı kaldı içerden panzotu söküp bagajı açtım ve motorun fiyatı 80tl gibiydi aldım bir tofaş kapı motoru taktım canavar gibi çalışıyor
|
|
Saphira306
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Saphira306
|
Mesajınızı yeni gördüm bugün deneyeceğim inşallah olur boştan yere para harcamanın anlamı da yok eğer çalışırsa dualarınıza bende katılırım
|
|
Kötü bir haberim var. Bugün iyi niyetimin son kullanma tarihiydi. Artık herşey adamına göre.
|
|
KnHktn
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gwçen hafta benimk öyleydi. Öncelikle arka koltuğu indir ve el becerisi ile bagaj kilitini sök. Sonra durumuna bir bak, ya dil yerinden çıkmıştır ya da ustanın dediği gibi motor ölmüştür. Bana da motoru ölmüştür dediler, inanmadım kendim söktüm ve yaptım.
Bagaj otomatiğinin motorunun dış kapağı (plastik kutu) orijinalinde yapışık olmasına rağmen o kapak çatlamış ve otomatiği çalıştıran plastik dişli kendini serbest bırakıp görevini yerine getirmiyordu. Kutuyu iyice çıkarttım ve çevresini band ile sardım düzeldi. Şimdi baba gibi çalışıyor. Motoru ölmüştür diyenlerün atasına babasına da şimdi bi güzel dua ediyorum (!) |
|
Saphira306
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Saphira306
|
Merhaba, arkadaşlar benim aracım 306 Sedan, geçtiğimiz günlerde bagajdan malzeme alıp bagajı kapatıp kilitledim fakat bir sonra ki denemem de kapak açılmadı ve sürekli aç-kapa yaptım. Elektrikçiye götürdüm bagaj kapağı motoru yanmıştır dedi normalde kapılar kilitlenip açılıyor ama bagajda tık yok bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.
İyi Günler Dilerim
|
|
Kötü bir haberim var. Bugün iyi niyetimin son kullanma tarihiydi. Artık herşey adamına göre.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |