BAGAJ KAPAĞI MEKANİZMASI
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 306
Forum Tanımlaması: 306, 1993'ten 2002'ye 309'u değiştiren küçük bir aile otomobilidir, ancak 2001'de 307 ile değiştirilmiştir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=41952
Tarih: 24 Kasım 2024 Saat 19:23 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: BAGAJ KAPAĞI MEKANİZMASI
Mesajı Yazan: Saphira306
Konu: BAGAJ KAPAĞI MEKANİZMASI
Mesaj Tarihi: 14 Nisan 2016 Saat 10:41
Merhaba, arkadaşlar benim aracım 306 Sedan, geçtiğimiz günlerde bagajdan malzeme alıp bagajı kapatıp kilitledim fakat bir sonra ki denemem de kapak açılmadı ve sürekli aç-kapa yaptım. Elektrikçiye götürdüm bagaj kapağı motoru yanmıştır dedi normalde kapılar kilitlenip açılıyor ama bagajda tık yok bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.
İyi Günler Dilerim
------------- Kötü bir haberim var. Bugün iyi niyetimin son kullanma tarihiydi. Artık herşey adamına göre.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: KnHktn
Mesaj Tarihi: 14 Nisan 2016 Saat 21:55
Gwçen hafta benimk öyleydi. Öncelikle arka koltuğu indir ve el becerisi ile bagaj kilitini sök. Sonra durumuna bir bak, ya dil yerinden çıkmıştır ya da ustanın dediği gibi motor ölmüştür. Bana da motoru ölmüştür dediler, inanmadım kendim söktüm ve yaptım. Bagaj otomatiğinin motorunun dış kapağı (plastik kutu) orijinalinde yapışık olmasına rağmen o kapak çatlamış ve otomatiği çalıştıran plastik dişli kendini serbest bırakıp görevini yerine getirmiyordu. Kutuyu iyice çıkarttım ve çevresini band ile sardım düzeldi. Şimdi baba gibi çalışıyor. Motoru ölmüştür diyenlerün atasına babasına da şimdi bi güzel dua ediyorum (!)
|
Mesajı Yazan: Saphira306
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2016 Saat 12:18
Mesajınızı yeni gördüm bugün deneyeceğim inşallah olur boştan yere para harcamanın anlamı da yok eğer çalışırsa dualarınıza bende katılırım
------------- Kötü bir haberim var. Bugün iyi niyetimin son kullanma tarihiydi. Artık herşey adamına göre.
|
Mesajı Yazan: serkanay55
Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2016 Saat 00:53
Benim hb motor ömrünü tamamlamıştı kızlı kaldı içerden panzotu söküp bagajı açtım ve motorun fiyatı 80tl gibiydi aldım bir tofaş kapı motoru taktım canavar gibi çalışıyor
|
|