![]() |
|
206 hdi 1.4 2006 model hız sabitleyici ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Co1era ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2016 Saat 18:53 |
Evet ama mesaj gelmedi bana ali bey whatsapp tan atarmisiniz rica etsem
|
|
![]() |
|
Turgutreis06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgutreis06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana da Ali Bey, hem 3 satır ekran ile hız sabitleme taktı. Forumun huzurunda kendisine tekrar teşekkür ediyorum.....
![]() ![]() ![]() |
|
2012 Peugeot 206 + Plus
Urban Move 1.4 HDİ Beyaz Martı |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Numaranizin sonu 5576 degil mi ? Yanlis numaraya mi attim? |
|
![]() |
|
Co1era ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Evet ali bey gorustuk arayan bendim telefonda ama siz ankaradasiniz bana kirklareli de bir arkadas var demistiniz ama telefonunu vermediniz halen:)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bilmiyorum sizle telefonda konustuk mu ayni ozellikte arac icin arayan oldu.
2007 oncesi 206larda keisn olur olmaz diyemiyorum. Aracta BSi kodlamasi yapilip denemesi gerekiyor. |
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Konuyla forumda alicilik, Ali bey ilgileniyor, www.hizimsabit.com sitesinde ayrıntılı bilgi mevcut
|
|
![]() |
|
Merhaba 2006 model 1.4 hdi feline aracim var full paketli olandan sunroof haric daha once bu modellere hiz sabitleyici taktiran oldumu istanbul civarinda bilgisi olan varmi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |