|
308CC Hakkında. |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
erlive
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2016 Saat 15:25 |
|
arkadaşlar merhaba, 307 CC ve 308 CC uyumlu orjinal katlanıp bagaja giren rüzgar perdem var, ilgilenen olursa yazabilir..
|
||
fatih.ctk
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Bu karşılaşılan arızanın maliyeti ortalama aç para oluo
|
||
1,6 Seat Leon
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
206 cc lerin en büyük sorun tavan sistemi genelde hidrolik pompası arızası çok karşılaşılıyor.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
fatih.ctk
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
|
|
308cc'ye hiç bulaşmayalım ozaman :( sağolun arkadaşlar , abiler 307 cc ' nin dı aksamı hosuma gitmiyo pek onun yerine.Arkadaşımla ortak birlikte 206c almaya karar verdik.Ondada dikkat etmem gereken neler var bilgisi olan arkadaşlarım abilerim varsa beni bu konuda aydınlatırsa cok sevinirim
|
||
1,6 Seat Leon
|
||
peugeot murat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
|
308 ccde ep6 motor 1.6 turbo benzinli motor var bu motorlarda tüp çok sağlıklı olmuyor lpg tavsiye etmiyoruz çünkü benzine bile büyük sorunlar çıkarabiliyor yüksek devirde tekme arızası verip 4 Bobin 4 buji 4 enjektör bir adet basınç pompası ve borusu degismesi gerekiyo duzelmedigi taktirde silindir kapak değişimine kadar arıza çözümü devam adebiliyor
|
||
BG307
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dizel 207 CC al.
|
||
fatih.ctk
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
|
|
206 cc ye dönmeye başladım.Peki 1.6 ve 2.0 motor seçenekleri var ikisinede tüp takılabiliniyomu en cok tutulanlarıda 1.6cc olanları galiba
|
||
1,6 Seat Leon
|
||
scorpion_enis
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
|
bende çok istiyorum 308cc yi fakat lpg takılamadığı (takıldığı zamanda büyük sorunlara yol açtığı) için alamadım. yoksa hemen 307cc yi satıp 308cc alacağım.
|
||
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
||
fatih.ctk
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
|
|
Tüm Peugeot ailesine selamlar.Yıllar önce bu site sayesinde ilk aracım olan 307 mi almıştım malesefki bi kaza sonucu perte ayırmak zorunda kalmıştık.Şuan bi Leon kullanıcısıyım ve tekrardan 308 CC' ye dönmek gibi bi büşüncem var. İsteğim forumdaki binen kullanan bilgisi olan arkadaşlarımdan abilerimden 308 CC ' ye Lpg uygulaması yapabilirmiyiz. Yapıldığını duydum fakat araca uzun vadede ciddi zararlar veriyormuş gibi bir takım söylentilerde işittim .Biri takılıyo ve hiçte zararı yok desin bi 308 CC sahibi olayım inş:) Şimdiden cevap vericek arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım.
|
||
1,6 Seat Leon
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |