|
206 clarıon oem teyp |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Simuzer
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2019 Saat 15:25 |
Fiyatı nedir ?
|
|
tungajo
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teybi alıosun içeriden aux çektiriosun alsana bomba Ben bu yüzden kenwooddan vazgeçtim Rd3e aux çeken ustalar var Orjinal görüntüyü sevdiğimden rd3 clarion aldım Verdim aux bağlattım kullanıyorum
|
|
Simuzer
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Halen satılık mı ?
|
|
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Guncel
|
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
teyip orjinal 4 çıkışı varsa eğer arka kapılara yada pandizota 2 hoperlor ilavesi yapmayı düşünüyorum idareten, şu an ses sistemine bütçem yetersiz malesef. o yüzden tesisat yapamıyorum.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
ertugrulll
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
|
İsminizi bilmediğim için Musti Bey diyorum size.
Sizdeki Teyp Model PU-2859A(L) Modeli. Arka hopörleri servisde 13 TL ye orjinallerini bulabilirsiniz. Ben taktırdım. Arka hopörlerleri destekliyor teyplerimiz. Ayrıca Ufak Anfi ve Subwofferıda desteklemekte. Ben aracımı ilk aldığımda 2011 de ilk hefes fabrikadan çıkar çıkmaz oto ses sistemi yapan mağazaya koşmuştum. Taktırdım 1 2 yıl kullandım. Bagajda yer kapladığı için söküp çıkarttım.
|
|
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
|
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Vallahi kardesim orjinal teybin 4 cikisi var ama arka kapilara hat cekip tweteer iptali ile bosa cikan kablolarla beslemen lazim. Ugrasmak yerine yrni ses sistemi kurdum ben. Arka kapilarda hala bisey yok Zaten gerek yok.arkada fazlasiyle ses kaynqgi mevcut. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
hocam bu teypten bende kullanıyorum hali hazırda, bu yüzden bir sorum olacak.
bu teypde kaç W ve kaç hoparlor çıkışı var, benim araçda sadece ön kapılarda hoparlor var, arkayada hoparlor takmak istiyorum.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
ALLEX
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncel..
|
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
palet
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sadece radyo su çalıştığı için ve sadece göğüsteki boşluğa dolgu amaçlı kullanacağım için 30 TL. verebilirim. Uygunsa özel mesaj atın lütfen.
|
|
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
|
ALLEX
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar yeni pioneer teyp aldığım için orjınal teybi satıyorum.
arızası yoktur. mp3 çalmaaaaz.dolayısı ile cd çalışıyor mu bilmiyorum denemedim.hep radyo ile tıngırdamaktan sıkıldım. istanbul avrupa yakası elden teslim edebilirim. fiyat 100 tl dir özel mesajdan iletişime geçebilirsiniz clarıon RD3-01 ORJINALDIR fotoları... |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |