|
307 için Far arıyorum. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cnrx9004
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Mart 2016 Konum: SANCAKTEPE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2016 Saat 14:38 |
bendede var kardeş orjinal peugeot valeo angel taktım boşta duruyor hatta üzerinde koruyucu filimde var ihtiyacın olursa dönersin
|
|
XGB17S
|
|
MadTurk_
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende de makyajsız kasa farları mevcut kırığı çıkığı herhangi bi durumu yok angel far taktım boşta duruyor uygun fiyata veririm
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
Bha41
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fiyat nedir |
|
kotucocuk
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kotucocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bnede var kardeşim orjinal sorunsuz angel far alıcam icin satiyorum 307cc imde kullaniyorum 2005 model
|
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Eski kasa 307 sanırım. Bende makyajlı kasa sağ far var yedekte saklıyorum..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
KidCabrio307
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KidCabrio307
|
Şu far için paraya kıysam mı?
Kalitesi nasıldır acaba... Düzenleyen KidCabrio307 - 25 Mart 2016 Saat 20:34 |
|
KidCabrio307
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KidCabrio307
|
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
@childrenofgrave: çifti olarak alırsam farların uyumlu olması için daha iyi olur hocam. @alfonsoxxx:
grup linki olsaymış iyi olurmuş :) @cemesk Hocam sende fiyat söyleyebilir misin? İstersen özelden mesajda atabilirsin. |
|
cemesk
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba . Bende 1 çift orjinal çıkma far var. Fakat yanlış hatırlamıyorsam sag far buhar yapıyordu solda hiç bir problem yok. Renk farkı olmaması için her ikisini birden değiştirmiştim.
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
alfonsoxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
|
Facebook gurupta bir arkadaş 350 tl ye mercekli far satıyordu 307 için 33 plaka beyaz bir araç baktım bulamadım konusunu facebook guruplara bir göz atın isterseniz
|
|
childrenofgrave
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Aydın/Söke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
|
Bende var ama bir tane. Çıkma da değil; sıfır. Sağ mı sol mu emin değilim. Arabayı alınca satıcının elindeydi, vermişti sağ olsun.
|
|
2005/307 SW 1.6 HDI PACK 109 PS
|
|
KidCabrio307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KidCabrio307
|
Arkadaşlar merhaba,
307 için elinde çıkma sağlam çalışan far olan varsa talibim. Aracım 2005 model.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |