|
fren şişmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
turku455
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2016 Saat 21:40 |
frenin yumuşak basmasını sağlayan bir sibopmuş.westinghouse deki havayı tutuyormuş.Hava kaçırdığı için yapıyormuş
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
problem westinghouse ile ilgili muhtemelen sibop derken usta ne demek istemiş anlamadım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
turku455
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba arkadaşlar... 2005 407 2.0 HDİ kullanıyorum.Fakat son 1 haftadır üç defa yaşadığım bir problem var.Arabayı ilk çalıştırdıktan 100 metre sonra fren şişiyor, yukarda kalıyor ve kesinlikle duramıyorum.El freniyle durmak zorunda kalıyorum.Tekrar çalıştırıp 5 dakika bekleyince normale dönüyor.Ankara da Şaşmazda bir iki tamirciye uğradım.Yok disklerden dediler, yok hava var dediler, yok fren merkezinden dediler fakat hiçbiri işe yaramadı.En son gittiğim usta westinghouse problemi ve sibop değişmesi gerekiyor dedi.Sibop da ankarada yokmuş.Ancak Adanadan gelecekmiş.Konu hakkında bilgisi veya tecrübesi olan varsa yardımlarını bekliyorum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |