|
Aracın sağ ön tarafından seyir halinde içeri gelen |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gwenozgur
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mart 2016 Konum: Urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gwenozgur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2016 Saat 21:02 |
Arakadaşlar sorun çözüldü. Teşekkürler cevaplarınız için. Sağ amortisör üst takozu kırılmış. Değişimi yapıldı artık o sesi duymuyorum.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
üst kule değilse üst motor takozundan yapabilir
|
|
gwenozgur
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mart 2016 Konum: Urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gwenozgur
|
Teşekkürler Kılıç Bey. Kontrol edeceğim.
Sorunu çözebilirsem cevabı yazacağım buraya. |
|
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Ön Amartisor üst kulelerini kontrol edebilirmisiniz sanki onlardan geliyor gibi
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
gwenozgur
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gwenozgur
|
Arkadaşlar merhaba. Aracımın sağ ön tarafından içeriye seyir halindeyken bazı sesler geliyor. Önce tıkırdama ile başlıyor. Sanki orada başı boş bir parça var da sağa sola hareket ediyormuş gibi. Hemen arkasından sürtünme sesi gibi bir ses gelmeye başlıyor. Genellikle bozuk yollarda oluyor. Peugeot servisine ve başka bir özel servise götürdüm fakat test sürüşü sırasında bu sesi yapmadığı için sorunun kaynağını bulamadılar. Gaziemir de bulunan yetkili servise götürmeyi düşünüyorum yakın zamanda. Götürmeden önce sizlere danışayım istedim.
Sorunun ne olduğu konusunda fikri olan birileri varsa yardım ederseniz sevinirim. Linkte aracın seyir halinde yaptığı sesin videosunu var eğer ilgilenirseniz. http://www.youtube.com/watch?v=45GT7b_-FfQ&feature=youtu.be |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |